2777
2789

من از یکی دلم خیلی خیلی شکسته بود 

شب بود یخواستم بخوابم همش میومد تو ذهنم فکرش نمیذاشت بخوابم 

تو ذهنم حرف میزدم میگفتم ایشالا روز خوش نبینی، ایشالا که دل خوش نداشته باشی ، ایشالا هر چی من کشیدم تو چند برابرشو بکشی، ایشالا وقتی میخندی از غصه خنده رو لبات خشک بشه ....

همینجوری داشتم میگفتم با خودم شاید نیم ساعت داشتم حرف میزدم تو ذهنم خیلی داغون بودم تا اینکه ١١ او نیم شب خوابن برد  

فرداش همون آدم زنک زد بهم گفت من ساعت ١٢ نصف شب کم مونده بود زیر ماشین له بشم داشتم تصادف میکردم 

یه لحظه فک کردم نکنه بخاطر آه دل من اینجوری شده. بعد با خودم فک کردم اگه نفرین حقیقت داشت هیچ انسان ظالمی الان رو کره زمین نبود. به نظرتون این اتفاقی بود یا من واقعا تأثیری داشتم رو این مسعله؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین حقه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

اما دو سر داره.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

بعضیا آهشون میگیره متاسفانه🤦🏽‍♀️💔

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
نیم ساعت تمام😅 من شده هرروز در حد‌۱ دقیقه🤣ولی پیوسته نیم ساعت نمیتونم

اینقدر حالم بد بود نیم ساعت فقط تو ذهنم داشتم حرف میزدم. حرفایی تکراری میزدم ولی خیلی تو اوج بودم واقعا تو این دنیا نبودم انگار تب داشتم وسط جهنم بودم 

تو روخدا نفرین نکنید نفرین اگر اشنا وفامیل باشه شمشیر دولبه هست از دو طرف می بره سعی کن یا از حقت دفاع کنی نمیتونی بسپار به خدا شاید خدا دیر بگیره ولی شی میگیره نفرین دل رو سیاه میکنه ارامشو از ادم میگیره

من به کارما اعتقاد دارم و بعضی جاها تو زندگیم برام ثابت شده.

اولیش دختر داییم همسنمه وقتی عروسی کرد اینقدر بهم تیکه مینداخت ک مثلا ترشیدی یا لباس میگرفتم بدون مبارکه میگفت برا کی میپوشی شوهر نداری انگار مجردا باید لخت بگردن تو خیابون!!! منم فقیر فقط ۱۶ سالم بود سپردمش به کارما طلاق گرفت و افسرده شد.

دومیش تو کنکور سال اول قبول نشدم دوستم (یه سال کوچکترمه و خیلی درسخونه) با مادرش بهم تیکه مینداختن و با اعتماد به نفس میگفت من سال اول دبیری قبولم مثل بعضیا نیستم الان ۴ سال پشت کنکوره بقیه رو بگم زیاده ….