2777
2789

میگه شب رو بخابیم خونشون من واقعا سختمه خونه با لباس در حد شوتک میگردم سخته بخابم با شلوار و اینکه میگه اتاق نخابیم همه باهم پذیرایی 

من یدونه برادر شوهر هم دارم 

چیکار کنم نمونیم

تو خونه خودم راحتم برای خاب اصلا 

صبح جای دیگه بیدار بشم کسل میشم

و راهمون دور نیست و میتونیم صبح بیاییم

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

گناه داره شوهرت دلش هوا کرده اونجا بخوابه یه شبو تحمل کن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل تو اتاق بخواب

نمیخابه ک اه واقعا سخته با شال بخابم تا صبح 

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
گناه داره شوهرت دلش هوا کرده اونجا بخوابه یه شبو تحمل کن

من چون هیچ جا راحت نیستم نمیمونم خونه مامانمم یه بار فقط موندم شب همسرم خونه نبود

دلش هوا مجردی هاشو کرده

ولش 

بذار خوشش باشه

گاهی بعضی چیزا رو ندید بگیر راه بیا تو زندگی 

بیش‌تر خوش میگذره 😉

بمونین 

فردا هم کله پاچه بزنین بر بدن جمعه هم هست اتفاقا

نمیخابه ک اه واقعا سخته با شال بخابم تا صبح 

بگو معذبی  بخاطر برادرشوهرت. بریم توااتاق 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)