2777
2789

تهوع بارداری روانیم کرده از گشنگی دارم دق میکنم هیچی نمیتونم بخورم فقط زرداب بالا میارم دعا کنید بهتر شم حالم داغونه ن خواب دارم ن زندگی ن هیچی فقط ارزوی مرگ دارم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر بارداری اولم اینطوری بودم نگران نباش دوره اش باید بگذره حتما پیش دکتر برو تا دارو بده و غذایی که علاقه داری درست کن بخور یا بگو کسی برات بپزه بخوری

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

من سر پسرم تا ۴ ماه 

سر دخترم تا ۶ ماه این جوری بودم 

سر دخترم در عرض یک ماه ده کیلو کم کردم فقط سرم می زدم 

آب هم بالا می آوردم  

جایی خوندم کباب تابه ای درست کنند حسابی بهش سماق بزنند 

ببین می تونی بخور 

سیرابی هم می گن خوبه 

وای فقط ی زن باردار میتونه درک کنه تهوع بارداری با تهوع های دیگم فرق داره من حس میکنم بچم کنده شده😭 ...

آدم انگار میمیره هر بار که بالا میاره از یه طرفی هم معده درد گرفتیم انقد گشنه موندیم