2777
2789

عکس

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

اره واقعا 😍😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله😎

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یک جذابت خاصی داره صورت گلشیفته😍 ولی وسطی صورتش جوون تره 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

هیچ کدوم خوشگل نیستن اینا دیگه پیرن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
سانسورشو😂😂

من نکردم تو خود گوگل همینجور بود😂🤭

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
وسطیه

انقد همه جا بلوند ریخته که دیگه به چشم نمیان واقعا اصالت و گیرایی مشکی رو نمیشه انکار کرد

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤