2777
2789
عنوان

مزاحمای خیابونی!

128 بازدید | 8 پست

حالم بشدت گرفته بود گفتم واسه اولین بار تنهایی برم بیرون..عادت داشتم همیشه با اجیم یا دوستام برم 

فقط یساعت رفتم پارک ولی اینقد مزاحم شدن که حالم بیشتر بد شد حس میکنم افسرده تر شدم😂

تو راه برگشت که داشتم میومدم خونه یه پسره گیر داده بود خانم از شما خوشم اومده جذابید و از این چرتا و پرتایی که همیشه میگن..

ولی اصلا جوابشو نمیدادم بی محلی میکردم تقریبا که داشتم میرسیدم خونه دیدم که این همه وقت دنبالم بود!😐بش گفتم اینجا فک و فامیل زیاد داریم کسی تورو ببینه بد میشه برو ولی مگه میرفت؟اعصابم خورد شد

باورت میشه من با یه بچه سه ساله 😐چنبن مشکلی رو دارم ؟؟؟

حتی الان هفت ماهه باردارم پسرا همش متلک میزنن انگار نمیفهمن باردارم خدا لعنتشون کنه از ناراحتیش اصلا تنها بیرون نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شش ساله شاید بهت نمیاد بچت باشه ولی خب لعنتی من باردارم شکمم اومده جلو احمقا فکر میکنن خودم شکم گ ...

سنم ۲۵.ولی کمتر میخوره بهم

دقیقا اونی که سیریش شده میدونه بچه دارم و متاهلم.

دقیقا خودشم متاهله😐

خدا لعنتش کنه مرتیکه هرزه🤦🏻‍♀️

مرض دارع

پسرمو میبرم باشگاه .خودمم تو پارک کناریش پیاده روی میکنم

اونم میاد اونجا.

پررو پررو اومده میگه منم متاهلم.

محلش ندادم بره گمشه.فقط گفتم بیجاره زنت.

رفت ولی از روز بعد دوباره اومد😐

چندروز پیش گرم بود رفته اب خریده اورده گذاشته کنارم رو صندلی.میگه خنکه بخور هوا گرمه😐