2777
2789
عنوان

حاجت روایی ازدواج

1851 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من تو اینستا به پستی دیدم همه هم زیرش بههه بههه و چههه چهههه کرده بودن که آقا ما هفته اول حاجت گرفتیم 

اقااا ما هفته دوم حاجت گرفتیم 

اونی هم که پست گذاشته بود قاطع گفته بود حاجت روا میشید حالا پستشو میزارم واستون 

پس چرا من خوندم نشد قطعا میخواید جواب بدید صبر کن خدا بهترین ها واست گذاشته 

صبر کن هنوز قسمتت نشده 

صبر کن حکمتی توشههههه 

آقایان خانم هاااا لطفا با اعتقادات ملت بازی نکنید خود من دیگه هیچ دعایی باور ندارم دارم به جایی میرسم که خدا و منکر میشم نکنید با مردم این کارو چیزیو قطعی نگید من دیگه ایمانمو دادم به هیچی اعتقاد ندارم 

خواهش میکنم ازتون آنقدر با قطعیت اظهار فضل نکنید 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوووبه که ، یه دوستی داشتم این اواخر دیگه منکر خدا و پیغمبر میشد ، قران رو زیر سوال میبرد و عقل خودش رو برتر میدونست تا قرآن . و در نهایت ازدواج کرد و الان هم خوشحال و خوشبخته . خوب تیپ میزنه ، خوب میخوره ، خوب میگرده 😐

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
من اقا هستم ۳۶ مجرد به این چیزا اعتقاد ندارم خیلی بهم گفتن دعا ختم گفتم اگه قراره با سختی بهم بده نم ...

چرت و پرت بابا 

فقط ملت سرگرم کردن

من اقا هستم ۳۶ مجرد به این چیزا اعتقاد ندارم خیلی بهم گفتن دعا ختم گفتم اگه قراره با سختی بهم بده نم ...

والا 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
تاپیک اخرمو ببینیدپشیمون نمیشید برای منم دعاکنید

ممنونم از محبتت رو من جواب بده نیست گلم 

ایشالا برای شما خیر باشه 

اره اینو دیدم حوصله ام نگرفت بخونم، اتفاقا منم از سال 93 دعا و چله میگیرم اصلا اتفاقی نیافتاد تلاسهای خودمم بی ثمر هست نه تنها خدا نمیده بلکه تلاش خودمم به جایی نرسیده، ناراحت نباش

خدایا خودت راهو به نیمه گمشده ام نشون بده! اون گاوه پیدام نمیکنه!