نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6946 عنوان کسی برا آزمون دبیری آموزش پرورش شرکت کرده؟ 50 بازدید | 4 پست رسیدید همه دروس رو بخونید؟چطوری بخونیم خوبه؟من خیلی عقبم دوتا بچه کوچیکم دارم.چیکار کنم؟ذهن و بدنم زود خسته میشه خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین 1402/04/22 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6946 فقطم یه نفر میخوان😔 خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6946 کسی نیست؟؟؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6946 کسی شرکت نکرده خانما؟؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6946 ای بابا. 😞 خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین