2777
2789
عنوان

کسی هست که از مامانش دور باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 56 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیییلی سخته ادم بعد ازدواج لز خانوادش وبخصوص مامانش دور باشه من اصلانمیتونم تصورکنم شهری غیر مشهد زندگی کنم و وااااقعاهم یکی ازشرطام واسه ازدواج اینه ک از کنار مامانم جم نخورم چون مریضه و منم تک دختر
ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
من و مامانم تو تهرانیم مسیرمونم ترافیک نیست حدود ٤٠دقیقه راهه اما همسرم تنها نمیزاره برم با اینکه مجردیم ماشین داشتم مستقل بودم چون با مادر شوهرم تو یه ساختمونم خیلی مراعات میکنم اما همسرم مقرراتی هستش هفته ای یه بار میریم یه وعده که وسطا یکی دوتاشو میپیچونه ولی گاهی هم میریم یه شب میخوابیم همسرم مرد خوبیه دوستش دارم بنظرم ادم تو زندگیش موفق باشه بقیه چیزا حاشیه اس اما سخته من یه سال و نیمه عادت نکردم با اینجا کنار نیومدم اینجا رو دوست ندارم بیرون نمیرم اما بنظرم اونایی که مسیرشون دوره چند وقت یه بار برن چند روز بمونن😊
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕
مهیا همسرت خوبه که میبره همسر من میگه حال ندارم تنبله کلا.میگه ببرم بمون ٢.٣روز اما دلم برای همسرم تنگ میشه نمیتونم بمونم
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕