2777
2789

دوستان دخترم گلبولهای سفیدش پایینه ی ساله وضع اینه و از دکتر خاصی جواب نگرفتم میخواستم بدونم کسی دکتر خوب تو تبریز سراغ داره 

نمیدونم عزیزم

انشالله زودتر خوب بشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبريز كلا دكترهاي خوبي داره، مردم واسه درمان ميان اونجا.  بعضي وقتها هم شايد با شربت و دارو حل نشه و گذشت زمان برطرف بشه، و سيسينم ايمني بدن خودش اوكي ميكنه، دختر من يه مدت كم خون بود پيگيري كردم دكتر خون اطفال هم بردم ولي چيز خاصي نخورد، الان بعد دو سال خوب شده، يا پلاكتهايدبرادرم پايين بود اونم بدون درمان خاصي اوكي شد، كار خوبي ميكني دكتر ميبري ولي خواستم مضطرب نشي

تبريز كلا دكترهاي خوبي داره، مردم واسه درمان ميان اونجا.  بعضي وقتها هم شايد با شربت و دا ...

ممنون گلم والا نمیدونم  باید پیگیر باشم چون هر ماه سرما میخوره و زود ویروس رو میگیره ب خاطر پایین بودن انشالله ک اینطوری باشه

ممنون گلم والا نمیدونم  باید پیگیر باشم چون هر ماه سرما میخوره و زود ویروس رو میگیره ب خاطر پای ...

اره احتمالا وقتي مريض بوده ازش ازمايش گرفتين، دكتر دخترم ميگفت موقع بيماري ازمايش نده، چون  اون فاكتورهاي خوني بعضا بالا و پايين ميشن، بدنش رو خوب تقويت كنيد و دكتر خوب هم كه زياد  فوق تخصص خون كه استاد تمام باشه ببرين