2777
2789
عنوان

من چجوری این بچه رو دک کنم؟

190 بازدید | 22 پست

۱۸ سالمه فردا با همکار بابام میخوایم بریم جنگل یه دختر ۶ ساله داره  فکر میکنه من هم سن و سالشم بایدباهاش بازی کنم هر دفعه منو میبینه انگار بچه هم سن و سال خودش دیده اونم چون دفعه اولی باباش گفت یسنا رو میشه ببری تو اتاقت بازیش بدی بردمش اینم اینجوری شد و این درحالیه که من اصلا حوصله بچه ها رو ندارم. حالا فردا چجوری این بچه رو دک کنم؟نمیخوام مادرش ناراحت بشه

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بزن ب بی حالی

یا اصلا ب خودش بگو من هم سنت نیستم گلم شما باید با هم سن خودت بازی کنی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بهش یه اسباب بازی بخر بده دستش بگو بازی کن،

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یه گوشی دستت بگیر زیاد نیاد طرفت 

فکر نکنم جواب بده قبلا امتحان کردم

میاد زیر گوشت یه ریز حرف میزنه

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 
بهش یه اسباب بازی بخر بده دستش بگو بازی کن،

اونجا اسباب بازیم کجا بود