2777
2789

محرم خونواده وفامیل شوهرم مراسم دارن تقریباهرشب من نمیخوام برم به دلایلی..زبون بنددعایی چیزی نیس نگه بیابریم میدونم اصرارمیکنه یازورمیکنه که بریم اونام بامن زیادخوب نیستن.دوستندارم برم اینم هرچی بگم قبول نمیکنه الاوبلابریم...هیچ بهانه ای هم فایده نداره..دعاچیزی  نیس نگه بیابریم فکرش طرف رفتنم باهاش نره😐🙄

نخ سوزن بردار بدوز😂

دعا چیه عزیزم از قبل یه برنامه بچین نرید

یا با زبون خوش حرف بزن

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخ سوزن بردار بدوز😂 دعا چیه عزیزم از قبل یه برنامه بچین نرید یا با زبون خوش حرف بزن

هیچ برنامه ای نیس توخونه ایم ووقت ازاد اونام مراسم دارن هییییچ بهانه یاچیزی نمیشه..زلون خوش ام باش نمیاددوسداره مثلاسرش بالاباشه بازن وبچش اومده...اونام بام خوب نیستن..اینم خله نمیدونه دلی باخودشم صاف نیستن فقط تظاهر...

هیچ برنامه ای نیس توخونه ایم ووقت ازاد اونام مراسم دارن هییییچ بهانه یاچیزی نمیشه..زلون خوش ام باش ن ...

نمیتونی برنامه سفر بچینی؟ بگی بریم سفر اون موقع ؟

خودتو بزنی بی حالی و مریضی از چند روز قبل

اگه علنا رفتار بدی دارن یبار با گوشی فیلم بگیر نشون همسرت بده

یه بنده خدایی بود صدای خواهرشوهر و مادرشوهرشو ظبط کرد وقتی شوهرش نبود اذیتش میکردن گذاشت برای شوهرش  تا قانع شد

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
وا...مسخره؟چیوبدوزم الکی میگی؟

شوخی کردم😂

نمیتونی برنامه سفر بچینی؟ بگی بریم سفر اون موقع ؟ خودتو بزنی بی حالی و مریضی از چند روز قبل اگه عل ...

نه بابا باپنبه سرمیبرن حرف نمیزنن بارفتارکوچیک میکنن جلوش خوبن. روراست نیستن بدم میادبرم..غل وغش دارن پشتم حرف میزنن و و و زنگم میزنن احوالمومیپرسن پدرسوخته ها.توولشون فقط بدیمومیخوان....

نه بابا باپنبه سرمیبرن حرف نمیزنن بارفتارکوچیک میکنن جلوش خوبن. روراست نیستن بدم میادبرم..غل وغش دار ...

ببین با اینا باید مثل حودشون باشی

اگه پیش همسرت بگی بدن باور نمیکنه

توهم جلو شوهرت خوب نشون بده خودتو

ببین با اینا باید مثل حودشون باشی اگه پیش همسرت بگی بدن باور نمیکنه توهم جلو شوهرت خوب نشون بده خو ...

چقدسیاست کنم دوسندارم برم بابا ..بعدبرم روزبه روزبدترمیشن کثافتا شوهرخرمم فک میکنه اوناخوب من بد من بخداازارم به مورچه هم نمیرسه