2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاید

257 بازدید | 56 پست

بچه ها من چند ماهیه عقد کردم مادرشوهرم زنگ زد قرار شد باهم بریم خونه ی خواهرشوهرش از اونجا هم بریم بیرون بچه ها من قبل نامزدی با یه پسر دوست بودم اما زود تموم شد منو مادرشوهرم رو دید تا همینجا ک خونه خواهرشوهر شیم اومد دنبالمون با ماشین و الانم دقیقا بیست دقیقس با ماشین وایساده نمیره یکی دوبار از پنجره دیدم بچه ها من میترسم بخدا استرس گرفتم نکنه حرفی بزنه چیزی بگه اصلا چرا نمیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شناختی ک ازش داشتی ینی اینقد بیشعوره که حرکت اشتباهی بزنه؟همچین آدمیه بنظرت

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

نقطه ضعف دستش نده ،دیگه ام دید نزن اگر کسی ببینه فکر بد میکنه ، شاید فکر کرده خونتون اونجاست .

اگر قصد اذیت داشت یا حاشا کن یا بگو قبلا خاستگارم بوده من رد کردم .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
ب شوهرت بگو  بهترین گزینه همینه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️