2777
2789
عنوان

کارما ایز د بچ😎

250 بازدید | 15 پست

من امروز واقعا به کارما ایمان آوردم بچه ها ،

خونواده بابام و خود بابام خیلیییی‌ ما رو اذیت کردن و هنوزم میکنن حالا نمیخوام وارد جزئیات بشم سر منشا همه ی فتنه های زندگیمونم‌ مامانبزرگ‌ جادوگرم بود حالا این به کنار ، آنقدر به ما بدی کردن که مطمئنم هیچ کس تو این شهر به کسی آنقدر بدی نکرده الانم باهاش قطع ارتباط کردیم 

حالا الان عموم کلی قرض بالا آورده ورشکست شده ، خودش که هر چی داشت فروخت،  مامانبزرگمم‌ مجبور شده خونش رو که تنها داراییشه‌ بفروشه از اون ور کلی پول از عمه ها و اون یکی عموم گرفته حالا دقیق نمیدونم نزدیک ۴ میلیارد از یکی از عمو هام گرفته همه و همه هیچ شد 

الان همشون آنقدر ناراحت و عصبین‌ نمیدونن اصلا از کجا خوردن 

من که معتقدم‌ اه ما بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مث مایید

ولی تنها تفاوتمون اینه که اونایی که اذییتمون کردند و جادوگری کردن برامون راست راست دارن راه میرن 💔

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
چقد مث مایید ولی تنها تفاوتمون اینه که اونایی که اذییتمون کردند و جادوگری کردن برامون راست راست دار ...

دقیییییقا برامنم همینطوره ی جووووریم فخر فروشی میکنن انگار کل کره ی زمین برای اوناس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چقد مث مایید ولی تنها تفاوتمون اینه که اونایی که اذییتمون کردند و جادوگری کردن برامون راست راست دار ...

منم تا دیروز همینو میگفتم اتفاقا این اواخر خیلیم‌ بریز بپاش میکردن ما حرص می‌خوردیم اما یدفعه خدا زد تو دهنشون‌ تقاص مارو گرفت 

حالا بی خونه شده خونه شما نیاد😁

این مامانزرگم‌ عوضی بازی ای سر ما درآورد سر هیچ باهامون‌ قهر و دعوا کرد نگفت حالا من پلهای‌ پشت سرمو‌ خراب نکنم شاید روزی بهشون نیاز پیدا کردم مغرور پسراش شد 

الانم غرورش‌ نمیزاره بیاد اینجا چون با مامانم قهره 

دارم واقعا البته ما نمیگیم کارما میگیم حضرت عباس زدش😂😂😂

توروخدا ازهمون حضرت عباست ک اینقدرررر قبول دارین بخواد حق منم از خواهرشوهرم بگیره بخدااااا اینقد عذابم میده دلم میخواد یکیو اجیر کنم تاجاداره بزنن لهش کنن ازمن۲۰سال بزرگتره شوهرمم میگه حق نداری جوابشونو بدی اون جای مادرمو داره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مطمئن باش اونم تقاص کارشو پس میده

امیدوارم😔

توروخدا ازهمون حضرت عباست ک اینقدرررر قبول دارین بخواد حق منم از خواهرشوهرم بگیره بخدااااا اینقد عذا ...

واگذار کن به خدا

دور و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

اون بدی میکنه تو ازش دوری کن و جواب بدیشو با بدی نده خدا خودش جوابشو میده 

واگذار کن به خدا دور و زود داره ولی سوخت و سوز نداره اون بدی میکنه تو ازش دوری کن و جواب بدیشو با ...

بخدا من خیلی میخوام دور بشم شوهرم میچسبونه ب من هرررررو رور هرروز حمالی خواهراش خونه ی منه ی روز مراسم دارن ی روز پتوروفروشی وموکت میاره میندازه لباسشوییم.ی روز کارای دادگاهشو خودش نمیره شوهرمنو میفرسه تواین ماه شوهرم سه بار مرخصی گرفته رفته دادگاهشون امروز حقوق دادن دیدم۶۰۰کم کردن زنگ زدم شرکت گفتن شوهرت تواین تاریخا مرخصی گرفته خلاصه فهمیدم بخاطر دادگاه خواهرش بوده ی چیم گفتنی میگه تو از کاه کوه میسازی