2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه خودم

چهار ماهه ازدواج کردم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

21 ، شوهر

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

تا الان که گه بوده از اونجایی که شانس ندارم خونه شوهر هم گوهتر خواهد بود 

بی ادب نیستما گفتم یجور بگم کامل مفهوم باشه😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خب خونه شوهر بهتره چون مختارم همه کاری کنم مستقل باشم اما خونه پدر اجازه نداشتم برعکس دخترای الان که عشق میکنن، درضمن خونه پدر خیلی محکم تر بودم صبور بودم اما از وقتی که مادر شدم خیلی زود ناراحت میشم

نمیدونم 

انتخاب سختیه برا منی که تحمل سختیای متاهلی و ندارم و از اون ورم خونه بابام تنهام ، خواهرام ازدواج کردن و در ضمن از تنهایی خوابیدنم بدم میاد :]

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …