2777
2789

امروز نوبت سونوی ان تی داشتم دکتر سونو که میکرد حسابی ترسوند منو.فقط خدا میدونه یه زن باردار اون لحظه چه حالی بهش دست میده.بهم گفت اب دور بچت انقدر کمه من نمیتونم ببینمش و بچت از بی آبی مچاله شده.انقدر ترسیده بودم که اصلا من نمیدونستم چیکار کنم.اصلا همچین چیزی نشنیده بودم.انقدر که تهوع بارداریم وحشتناکه روزی پنج بار بیشتر بالا میارم هیچی هم نمیتونم بخورم گفت باید بری بیمارستان سرم وصل کنی چون اب بدنت کمه😔😔😔

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رفتی بیمارستان؟

اره رفتم سرم وصل کردم گفت هر روز باید سرم بزنی و روزی ۱۵ لیوان اب و مایعات بخوری 

من ابم میخورم بالا میارم موندم چیکار کنم

نگران نباش تا خدا نخواد هیج اتفاقی نمیفته  اگه غذا نمیتونی بخوری

آب تو بارداری باید روزی حداقل ۵ تالیوان رو بخوری بخاطر خودت هم که شده 

مغزیجات و ویتامین رو حتما بخور

قرص ضد تهوع میخوری شما بازم بالا میاری؟

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
الهی عزیزم ایشالا زود خوب میشی هب سعی کن بخاطرش بالا نیاری تحنل کنی و اب بخوری

مرسی عزیزم 

بخدا قسم دست خودم نیست بد ویارم ابم میخورم بالا میارم 

همش بیحال افتادم کسی هم ندارم کنارم باشه تنهام همسرمم شب از سرکار میاد 

لعنت به این ویزیتا و سونو ها و ازمایش های بارداری که همش برای مادر تنش داره

عزیزم تو این گرما نذار تشنه بمونی اگه نمیتونی بخوری حتما برو سرم بزن وگرنه مایع اطراف جنین کم میشه

اره رفتم سرم وصل کردم گفت هر روز باید سرم بزنی و روزی ۱۵ لیوان اب و مایعات بخوری  من ابم میخور ...

قرص تهوع رو روزی چندبار میخوری

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
نگران نباش تا خدا نخواد هیج اتفاقی نمیفته  اگه غذا نمیتونی بخوری آب تو بارداری باید روزی حداقل ...

مرسی از راهنماییت دوست خوبم

اره بخدا اندانسترون میخورم اصلا تاثیر نداره 

من مادرم خواهرام همشون تا ۹ ماه بارداری فقط بالا میاوردن

منم شدم عین اونا

امروز رفتم بیمارستان سرم زدم اصلا انگار نه انگار 

یه سره تهوع دارم