2777
2789

من عروسی دعوتم فامیل دورن ولی رفت آمد زیاد داریم

بعد یک مجلس مختصر میگیرن 

من نمیدونم چی بپوشم 

فک میکنم مختلط باشه چون اهل حجاب و اینا نیسن و اینکه تو خونشون میخوان بگیرن  جای جدا کردن ندارن

ولی دختر خالم میگه شاید جدا کنن

از طرفی خانواده خودم مقید نیستن ولی شوهر اسکلم بهم گیر میده میگه ختلط باشه حق نداری برقصی با مانتو باید بیای

ولی خودم خجالت  میکشم اگه مخطلت باشه کت دامن رسمی هم دارم اما واسه این تیپ عروسی زیادی رسمی و پوشیدس و اینکه شوهرم میگه باید روسری سر کنم  

شوهرم کلا آدم گیریه

نظرتون چیه چه کنم

اگه مختلط بود چی بپوشمبا شال و روسری زشت نباشه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر اسکل تو داری کنارش زندگی میکنی حداقل برای انتخاب خودت و شخصیتت ارزش قائل باش

انتخاب من نبود انتخاب خانواده بوده کم سن عروسم کردن

لباس مجلسی پوشیده هم داریم .. خیلی فامیل نزدیک نیست که کت وشلوار مجلسی هم میتونی بپوشی بایه شال ست اگر مختلط بود شالتو بندازسرت  اگرنبود بردار...من نمیدونم چرا جدیدا عروسی جدا  بی کلاسی به حساب میاد البته خودم خیلی محجبه نیستم ولی خب عروسی مختلط،باشه لباس پوشیده میپوشم بالاخره هرکی یه عقایدی داره یعنی ماها اوسکولیم😐

لباس مجلسی پوشیده هم داریم .. خیلی فامیل نزدیک نیست که کت وشلوار مجلسی هم میتونی بپوشی بایه شال ست ا ...

نه من مختلط دوست ندارم چون راحت نیستم

ولی شوهرم خیلی گیر میده کت شلوار نمیزاره بپوشم دامن با کت اونم دامنه بین زانو و ساق پام هست🤣 مثه پیرزنا