2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم واسه اینکه کسی بهش فحش پدر نده میگفت فوت شده😃😃😃

اگر پدر داشتم هرگز دلم نمیومد بگم فوت شده پنج سال فلج بود چهار سال میشه فوت شده 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
بعد از وقتی دختره سوار شد مرده عی میگفت تو خیلی چاقی خیلی وزنت زیاده نمیتونم هلت بدم بعد پسر کوچیکه ...

چه بیشعور! این بچه هیچ وقت اعتماد به نفس نخواهد داشت 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اره خیلی ناراحت شدم  بعدم رفتم به دحتره گفتم دوست داری من هلت بدم گفت نه دیگه اصلا دوست ندارم ...

دختره ننه بابا نداشت چرا گذاشتن با اونا بیاد بیرون اونم بچه😑

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
بعد از وقتی دختره سوار شد مرده عی میگفت تو خیلی چاقی خیلی وزنت زیاده نمیتونم هلت بدم بعد پسر کوچیکه ...

چه قدر این مردا بیشعورن ...به بچه ی کوچیکم رحم ندارن و تمسخر رو رها نمیکنن ...هر چند خودمم تجربه ی اینجوری داشتم ولی برا من چاقی نبود و به ظاهر و ...بود ! سالها اعتماد به نفس نداشتم ...هنوزم ندارم آنچنان ...

نمیدونم بنظر منم که کارش اشتباه بود اونم اینکه هی به بچه بخاطر اینکه چاقه سرکوفت میزدن

مامان دختره بودم پسره و پدرشو بهم گره میزدم مینداختم تو سطل زباله 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
چه قدر این مردا بیشعورن ...به بچه ی کوچیکم رحم ندارن و تمسخر رو رها نمیکنن ...هر چند خودمم تجربه ی ا ...

اره بعضیا واقعا شعور ندارن حالا نمیشد دل اون بچه رو نمیشکست من ک واقعا ناراحت شدم دیگ چ برسع به بچه