2777
2789
عنوان

ازدواج زن و مرد برونگرا

138 بازدید | 8 پست

سلام خانما

ازدواج دو آدم برونگرا خوبه؟

کسایی که تجربه دارن بگین چطوریه

مثلا زیاد با هم دعوا نمیکنن؟ چون هردو پرحرفن و معمولا برونگرا ها زود جوش تر هستن فکمیکنم هیچ کدوم کوتاه نمیان

البته به نظرم خوبی هم زیاد داره چون هردو شبیه هم هستن اهل تفریح و شلوغی، صحبت کردن، خنده و هیجان و...

خوشحال میشم نظراتتون رو بگین

خودم برونگرا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عالیه، تو دعوا هم باید خودتون را کنترل کنید، به همدیگه هم بی احترامی نکنید، من برون‌گرا بودم و همسرم درونگرا خیلییییییییی اذیت شدم، باید صد کلمه حرف میزدم تا اون یه کلمه حرف بزنه، هر مهمونی میومد من جمع را دست میگرفتم تا به مهمونا بد نگذره، جای میرفتیم همش با چشم و ابرو ازش میخواستم مشارکت کنه، ولی الان خودمم دقیقا شدم یه درونگرا حتی از خودشم بدتر، اصلا دوست ندارم برم جاهای شلوغ، زیاد دیگه تو جمع نمیگم و بخندمو خیلی حس بدی دارم 

تجربه من مرد درونگرا زن برونگرا ولی بنطرم هردو برونگرا خوش بگذره،،باید اصول رفتار زندگی مشترک یاد ب ...

الان شما شوهرتون درونگرا هست خودتون برونگرا؟

خب به هم میخوره اخلاقتون؟

منم همسرم درونگراست، از بعضی جهات به هم نمیخوریم مثلا تو خونه خیلی کم حرفه من دوست دارم باهاش حرف بزنم با ذوق و شوق یه چیزی تعریف میکنم هیچی نمیگه فقط گوش میکنه

ولی اهل بیرون رفتن و طبیعت زیاد هست