2777
2789
سلام عزیزم بادمجونوپوست بگیربعدورقه های نازک سرخ کن بعدبزارکناربعدکشک وبایه کن آب بزارروشعله چنددقیقه حل بشه بعدپیازداغ وسیرنعناداغ درست کن بادمجوناروبریزتوی قابلمه درشوبزارتاآبش جمع بشه یاباگوشت کوب له کن یاباهمون هم زدن کم کم له له میشه بعدیه کم نمک وکشک وپیازداغ وسیرداغتوبریزهمروهم بزن بریزتوی ظرف بعدباپیازداغ سیرداغتویه کم کشک که بازعفرون زردشده ویه کم ساده سفیدوباسبزی ریحون روشوتزئین کن
من اول بادمجونا رو میپزم بعد لهشون میکنم بعد با روغن سرخش میکنم اینجوری کنر روغن میخاد بعد پیاز داغ و نعنا هم اماده میکنم وقتی سرخ شد اضافه میکنم و بعد کشک و گردو سابیده شده توش میزیزم هرکی خورده عاشقش شده خیلی هم کم روغن مصرف کردم
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.