2777
2789
عنوان

چطوری خودکشی کنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چه کمکی از دستمون بر میاد بگو تا کمکت کنیم

همه میگن دوست داشت کات نمیکرد ولی خودش میگه جای من نیستی حالم بده داغونم از درون نمیدونم چیکار کنم خواستم بگم با چ قرصی میشه همیشه رفت جز برنج چون اینجا ها پیدا نمیشه😔

عزیزم اسم خودکشی رو نیار لطفاً بیا فقط درباره مشکلت حرف بزنیم

حالم بده داغونم اونقد ازش معذرت خواهی کردم ولی انگار ن انگار همه میگن دوست داشت نمیرفت ولی خودم نمیتونم دل بکنم ازش

همه میگن دوست داشت کات نمیکرد ولی خودش میگه جای من نیستی حالم بده داغونم از درون نمیدونم چیکار کنم خ ...

به نظر من 

درسته ممکنه یکی رو خیلی دوست داشته باشی و یه سری مشکلات رو در راه اون دوست داشتن تجربه کنی

ولی چیزی که باید بهش فکر کرد اینه که با خودکشی اون کسی که دوست داری رو از خودت محروم میکنی

همه کسایی که دوست داری

حالم بده داغونم اونقد ازش معذرت خواهی کردم ولی انگار ن انگار همه میگن دوست داشت نمیرفت ولی خودم نمیت ...

عیب نداره عزیزم 

این روز ها میگذره و تو بزرگ تر میشی 

تجربه میکنی زندگی می‌کنی گاهی لذت می‌بری گاهی غمگین میشی همش رو به عنوان درس نگاه کن

حالم بده داغونم اونقد ازش معذرت خواهی کردم ولی انگار ن انگار همه میگن دوست داشت نمیرفت ولی خودم نمیت ...

ممکنه یه روز با یکی دیگه آشنا بشی که جفت تون همو خیلی دوست داشته باشین اون موقع میگی خداروشکر که اون روز همچین تصمیمی نگرفتم

خدا هنوز بهت فرصت داده پس زندگی کن و تا میتونی لذت ببر دنیا و سر این موضوعات به کام خودت تلخ نکن خیلی ها هستن که میتونن عاشقت باشن و الآنم هستن کسایی ته تو رو خیلی دوستت دارن

به نظر من  درسته ممکنه یکی رو خیلی دوست داشته باشی و یه سری مشکلات رو در راه اون دوست داشتن تج ...

خودش میگه ک ی سال اونم زیادش من ناراحت باشم ولی خانوادت چی از این ناراحتم ک چرا نبخشید

ممکنه یه روز با یکی دیگه آشنا بشی که جفت تون همو خیلی دوست داشته باشین اون موقع میگی خداروشکر که اون ...

الانشم ی خواستگار خوب دارم ک واقعا دوسم داره ولی من گفتم نه چون نمیتونم فراموشش کنم

الانشم ی خواستگار خوب دارم ک واقعا دوسم داره ولی من گفتم نه چون نمیتونم فراموشش کنم

میتونی به دوست داشتنت ادامه بدی 

شاید یه روزی بتونی فراموشش کنی

یا حداقل یادگیری با درد نبودش سر کنی

شایدم دوباره به هم برگردین ولی این بار خودتو برای همه چی اماده کن و قوی تر شو

عزیزم بیشتر توضیح بده تا بهتر حرفتو درک کنم و بشنوم 

قضیه از این قرار بود ک من تو شهر دیگه درس میخوندم و به اجبار دوستام چن بار با چن پسر اکیپ رفتیم بیرون بعدشم ک خودم بعد چن مدت ب ایشون گفتم حالا ایشون فک میکنن من با یکی از اونا رل بودم در صورتی ک سن اونا از من کمتر بودن😔و من با اونا خیلی لج بودم الانم میگه ثابت کن ک با اونا رل نیستی🥺 اخه چجوری ثابت کنم وقتی حرف دوستام باور نداره من جز خدا بالا سر هیشکی ندارم و سر همین موضوع کات کرد باهام  

قضیه از این قرار بود ک من تو شهر دیگه درس میخوندم و به اجبار دوستام چن بار با چن پسر اکیپ رفتیم بیرو ...

تو با ثابت کردن این که رل نیست بدتر بی اعتماد اش میکنی

باید اعتماد شو به دست بیاری ولی نه با ثابت کردن و ضعیف عمل کردن

مثلا یکیش اینه که مثل یه دختر قوی و مستقل حرفتو با لحن خوب بهش بزن بهش بگو داری میری بیرون با همچین اکیپی ازش اجازه نگیر فقط بگو اطلاع داشته باشه تا همین حد

اینا یه سری سیاسته که باید رعایت کنی و باید مطمئنش کنی که دوستش داری و نیاز نیست نگران چیزی باشه