2777
2789

من یه دختر یه ساله دارم که گاها دیدم سرشو به میز یا زمین میزنه یا موهاشو میکشه

البته گاها این کار رو میکنه اکثر اوقات بازی میکنه با همون

یا با زبون خودش حرف می زنه و کاراش عادیه

اما این رفتارش نگرانم کرده بچه های شما هم اینکار رو میکنه؟ 

اره بعضی موقات که خوابش میاد و لج کرده چیزیو که میخواد بهش ندی سرشو میزنه زمین 

البته انقد زرنگه رو فرش میزنه فقط 😐😂 منم بهش توجه نمیکنم پتوشو ورمیداره میاد پیشم میخوابه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بعضی موقات که خوابش میاد و لج کرده چیزیو که میخواد بهش ندی سرشو میزنه زمین  البته انقد زرن ...

مرسی دختر منم رو قالی میزنه 

یا به میز آروم میزنه

اما همین نگرانم کرده بود پس یه رفتار عادیه

ممنون

مرسی دختر منم رو قالی میزنه  یا به میز آروم میزنه اما همین نگرانم کرده بود پس یه رفتار عادیه ...

اره دورت بگردم نگران نباش خوب میشن ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره بعضی موقات که خوابش میاد و لج کرده چیزیو که میخواد بهش ندی سرشو میزنه زمین  البته انقد زرن ...

چند سالشه که پتو برمیداره میاد پیشت

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چند سالشه که پتو برمیداره میاد پیشت

یک سالو نیمشه عزیزم 

خداحفظش کنه ماشالله

مرسی عزیز دلمم 😍

خدا عزیزای شماهم حفظ کنه ♥