2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت افسردگی گرفتم

208 بازدید | 25 پست

دیگ نمیدونم چیکار کنم بخدا همش میگن زن باید مستقل باشه دستش توجیب خودش باشه حرف یادبگیره تحصیل کنه

رفتم دوره مژه دیدم کلی هزینه کردم ولی مشتری نبووود باید از جیب اجازه سالن میدادم درصدی مم میگفتن مشتری باید داشته باشی ولی ازکجا بیارم مشتری همه میرن پیش کسایی ک ازقبل مژه کارن بیخیالش شدم نشد ک نشد

ترم اخر حسابداریم همه جا سابقه کار میخان هیچجا نمیتونم برم میخام کلاس حسابداری هم برم عملی یادبگیرم ولی کوووو کار هرکاری میکنم نمیشه اخه من سابقه ازکجا بیارم 

من الان چیکار نکردم ک بی عرضه شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زیاد مییزنن نشنیده بگیر انگار تو این جامعه نیستن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شما دارید تلاش میکنید و بالاخره نتیجشو میگیرید.همینجور ننشستی نگاه در و دیوار کنی.هزار راه میرن مردم شکست میخورن هزار و یکمی جواب میده.ناامید نشو

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم درکت میکنم، شرایط واسه همه سخته، ولی پیامت سرشار از انرژی منفی و چه کنم و نمیشه بود. یکم بدون ناامیدی و تو سکوت تلاش کم تا بالاخره بشه. همه آدمهایی که موفق شدن این راه هارو رفتن، هیچ کس به راحتی موفق نمیشه

عزیزم درکت میکنم، شرایط واسه همه سخته، ولی پیامت سرشار از انرژی منفی و چه کنم و نمیشه بود. یکم بدون ...

واقعا نمیشه جای من نیسی کلی پول بابامو هدر دادم اخرش نشد خیلی هزینه کردم

اره ولی اخرش چی میدونی چقد هزینه مژه و شهریه دانشگا دادم آخرش هبچیییی حیف پول بابام

بلاخره ی جا برات میگیره مطمئن باش!فکر کن تحقیق کن ن اینکه تو نی نی سایت بپرسی برو اصولی تحقیق کن اینجا یه جمع دخترونس ک هنوز خودمونم توش بلاتکلیفیم

شما دارید تلاش میکنید و بالاخره نتیجشو میگیرید.همینجور ننشستی نگاه در و دیوار کنی.هزار راه میرن مردم ...

اخه میخوام چیکارکنم کلی پول وسیله مژه دادم فاسد شدن دیگ نمبتونم برم دنبال مژه

سابقه کارم ک ندارم

ازشانسم دانشگاهم خورد ب کرونا درسمم خوب بلد نیستم