2777
2789
عنوان

تو ماه صفر مهمون بخواد بیاد بده؟

206 بازدید | 22 پست

سلام دخترا خوبین

من ایشالله اگه خدا بخواد اخرای ماه بعد زایمانمه ۲۸،۲۹ مرداد میشه

از ۲۷ مرداد هم ک صفر شروع میشه

بعد حالااا بچه ک دنیا میاد فک و فامیلا شب ۶ یا شب ۱۰ بچه میان

ما تصمیممون این بود که شب ده روزگیش فامیلارو بگیم بیان یهویی دیگه تیکه تیکه نیان کیک بگیرم و میوه شبرنی و اینا یه دورهمی باشه دیگه

دیگه اهنگ و رقص نباشه

به نظرتون مشکلی هست؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، چه اشکالی داره

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

ماه صفر ماه سنگینیه ماه بلا هم بهش میگن من ک اون ماه رو هر روز صدقه میدم دیگ بستگی ب خودتون داره 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
خب اگه به دلت نیست بذار یه ماهگی اش جشن  بگیر

نه من اتفاقا میگم ربطی نداره 

ولی گفتم باز نظر بقیه رو هم بگیرم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

پسرمنم تو ماه صفر به دنیا اومده بود شب هفتم ما جشن میگیریم اتفاقا به اینم اعتقاد داریم که صفر ماه سنگینیه،همه فامیل رو واسه شام دعوت کردیم

فقط اینجا میگن اگه بچه ای ماه صفر بدنیا بیاد باید هم وزن بچه شیرینی بگیری بیرون بدی پخش کنن

پسرم ۳کیلو بود،مایه گونی کوچیک شکلات گرفتیم

لایک نکن پدر بیامرز
نه چه مشکلی اخه دو ماه ملت یعنی بشینن تو خونه  زندگی نکنن فلسفه محرم و صفر چیز دیگه ای  ...

نظر منم همینه😑😑 خب کاری نمیکنیم که

من چه بخوام چه نخوام مهمون قراره بیاد اما ب جا اینکه هررروز اماده بشینیم منتظر مهمون گفتم همرو ی روز بگم بیان و برن تموم بشه

پسرمنم تو ماه صفر به دنیا اومده بود شب هفتم ما جشن میگیریم اتفاقا به اینم اعتقاد داریم که صفر ماه سن ...

پس جشن رو گرفتین شمام؟ بدون اهنگ بود؟

نظر منم همینه😑😑 خب کاری نمیکنیم که من چه بخوام چه نخوام مهمون قراره بیاد اما ب جا اینکه هررروز ام ...

اره کار درستی میکنی 

گلم

عزیزم

پیشاپیش مبارکت 

ان شالله قدمش خیر باشه

براتون

❤❤❤❤❤❤❤🥰🤩😘🥰😍🤩😘🥰😍🤩😘

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم