2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

268 بازدید | 10 پست

من واقعا همسرمو دوست ندارم بخدا حتی ذره ای بهش علاقه ندارم ....چون از لحظه ای ک باهاش وارد زندگی شدم واقعا تو تک تک لحظه ها خاطرات تلخ گذاشته برام و دلمو واقعا شکسته بهم خیانت کرده ظلم کرده تحقیرم کرده شخصیتمو جلو اینو اون خرد کرده ازش بیزارم فقط چون بچه دارم موندم و ادامه میدم هیچ وقت نیست انقد ازمون طولانی مدت دور بوده ک نبودش شده عادت طوری ک خونست نمیتونه ما رو تحمل کنه خیلی دعا کردم خدا کمکش کنه بعد میگه تو دشمن اول منی ...با کنایه باهام حرف میزنه چرا خدا اینو تو سرنوشت من قرار داده پیرم کرده خدا ازش نگذره 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره برید  همین طلاق عاطفی هم الگو و چارچوب داره

رفتم مشاوره مشاوره میگه این مریض مشکل داره فقط کنار بیا و ب چشم یه بیمار بهش نگاه کن

با تک تک سلولام درکت میکنم.ایشالا سرش به سنگ بخوره بفهمه اشتباهشو

ای خدا مرگش بده صدبار سرش ب سنگ خورده عوضیتر شده

ای خدا مرگش بده صدبار سرش ب سنگ خورده عوضیتر شده

هربار تایپیک هایی مثل شما میبینم از خدا میپرسم چرا.چراهمسرمنو بردی عجیب خوش اخلاق و صبور بود.مثل دوتا دوست بودیم هروقت از هرچی ناراحت بودم ارومم میکرد.اخه چرا زندگی به شدت اروم و عاسقانه ای داشتیم چرا خدابردش کجای این دنیا راتنگ کرده بود

هربار تایپیک هایی مثل شما میبینم از خدا میپرسم چرا.چراهمسرمنو بردی عجیب خوش اخلاق و صبور بود.مثل دوت ...

خدا همیشه خوبا را میبره بخدا من گاهی ارزوی مرگ میکنم برای خودم زندگی با شوهرم شده کابوس ازش بیزارم ...همش فکر خودش الهی خدا هدایتش کنه