2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقططط خوندم و بدون استرس رفتم آزمون دادم همین تهشم سپردم به خدا

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
فعلا که دارم می زنم تو سر خودم حاجت روا بشم هزاران راه نرفته رو طی کردم 😅🤧😂

شایداون شغل هزارسختی بت بدع واسه همین جورنمیشه تلاش نکن واسه چیزی ک شایدبرات بدباشه توک نمیدونی خدابهتربلدشایدخدادرراروبسته برات شایدپشت دربسته طوفان خدانمیخاداون دربازبشه برات تلاش نکن براچیزی ک نمیشه 

بله الان مصاحبه دارم.

بدون استرس برو جلو 

توکل کن به خدا 

انشالله قبول میشی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شایداون شغل هزارسختی بت بدع واسه همین جورنمیشه تلاش نکن واسه چیزی ک شایدبرات بدباشه توک نمیدونی خداب ...

خدا خودش یک آینده ای تو خواب بهم نشون میده بعد می بینم یک سال شد دوسال شد نشد... 

چند وقت پیش به خدا می گفتم خدایا جدی جدی داری با من شوخی می کنی؟ 😅

گاهی اوقات میگم شاید همون حکمت الان موقعش نیست باشه باز به خدا میگم خدایا تصمیمت اینه تو پیری بهم بدی نه؟ 😅

اما جدا از شوخی نمی دونم اون خواب ها چی ان چون حتی وقتی به این آرزو فکر نمی کردم خوابش رو می دیدم 

جالب این جاست که خواب دیده بودم که آرزوم اتفاق افتاده و یکی از اعضای خانوادم لباسی پوشیده بود که اون موقع بیداریم هنور اون لباس نخریده بود و دقیقا عین مشخصات‌ اون لباس اون شخص گرفت و پوشید اما آرزوی من هنوز یک جایی خودش قایم کرده😅

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خدا خودش یک آینده ای تو خواب بهم نشون میده بعد می بینم یک سال شد دوسال شد نشد...  چند وقت پیش ...

قایم نکرده میخادسروقت بت بده مگه پشتوانه بهترازاین میخای خداهواتوداره شایداون دری ک تومیزنی فعلاپشتش خبرای باشه تحمل کن مگه چندسالت بابا