2777
2789

من دیشب با نامزدم دعوای بدی کردیم و قسم خوردیم دیگه همو نبینیم حتی تو خواب 😁😔😔

ولی از قصد هربار تو خواب به هر شکلی باشه می‌بینمش

دیشبم خواب دیدم رفتیم شهر اونا بعد چن روز که اونجا بودیم یه پسربچه خوشگل و موبور و سفید و دادن بغلم دقیقا مثل خودش بود گفتن این بچه شما دوتاس🥹😞

خیلی خوشحال بودیم و جلو همه بغلم میکرد و بوسم میکرد 

الآنم قهریم فقط گریه میکنم 😔😔😔خدایا میشه زندگی مون تغییری کنه 🥺💔تعبیرشم نگا کردم خداروشکر خوب بود 

الآنم ترسیدم که اینجا خواب مو بگم و چون تعریفش کردم همه چی بهم بخوره 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قهرین 

دعوا سر عروسی رفتن که هربار اون تنها می‌ره مشکلی نیس 

من یبار بخوام تنها برم شهر و آوار می‌کنه رو سرم🥺

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
چرا انقدر دوسش داری همچین دعوایی کردی باهاش ؟

همش تقصیر خودشه

میتونه با زبون خوش حرف شو بزنه

اون باید و حتما باهام حرف میزنع منم اونجوری بهش گوش نمیدم 🥺😔

انشالله که خوابت به واقعیت تبدیل میشه 

فداتشم ممنون ان‌شاءالله 

همش تقصیر خودشه میتونه با زبون خوش حرف شو بزنه اون باید و حتما باهام حرف میزنع منم اونجوری بهش گوش ...

این موقع ها حرفشو نشنیده بگیر

یه گوش در ، یکی دروازه

اینجوری یاد میگیره واسه اینکه گوش بدی باید درست حرف بزنه

دعوا کنی بد تر میشه همه چی

خب چرا با اون نمیری

شهرمون از هم دوره گفتم بیا باهم میریم خونوادم نمیان من دعوتم گفت من نمیتونم بیام توام بری دیگه منو به چشم نمی‌بینی 

گفتم پریروز تنها عروسی بود 

گفتم چطور تنها میری منم تنها برم چی میشه 

نه خودش میاد نه می‌ذاره تنها برم 

این موقع ها حرفشو نشنیده بگیر یه گوش در ، یکی دروازه اینجوری یاد میگیره واسه اینکه گوش بدی باید در ...

بله درسته اینجوری خیلی خوب میشه اگه بفهمه و به خودش بیاد 

آره والا خواهراشم همش در گوشش میخونن دختره به دردت نمیخوره مخصوصا بزرگه اینم طرفداری مو می‌کنه و باهاشون بخاطر من بحث و دعوا می‌کنه از اینم میترسم بریم سرخونه زندگی مون بشن عذاب زندگی مون😔😔

میگم یعنی بهت نگف برو زخمو درمان کن یا دارو بخور بعد بیا؟؟

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
میگم یعنی بهت نگف برو زخمو درمان کن یا دارو بخور بعد بیا؟؟

چرا اول اول آندوسکوپی مو انجام دادم 

بعد تا کارای بعدی دارو مصرف کردم و موقع عمل گفت نترس مشکلی پیش نمیاد خودم خیلی میترسیدم ولی گفت چیزی نیس