2777
2789
اخه من خودم مشکل دارم  من حتی مشخصه که به چی الرژی دارم وظیفه متخصص چیه؟ اخه نتیجه هست دیگه&nb ...

خب بیا پیشه دکتر من ک درمانت کنه 

ماله من هنوز نمیدونس ک ب چی الرژی دارم 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

کالا خواهر زاده من هم به گردو و گوشت قرمز آلرژی شوید داشت اوایل کلی دارو میخورد الان چند سال  ب ...

نه من به مواد غذایی اارژی ندارم

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تهران هستید آدرس یه دکتر خوب بهتون بده واقعا عالیه پسر برادرم آلرژی شدید به چمن داشت پیش این دکت ...

نه متاسفانه تهران نیستم

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
من به گیاه الرژی دارم از اول خرداد تا اخر مهر 

خوبه فصلی 

برای من دائمیه

عطسه هم داری؟  قطره فلومیست  ۵۰ بخر  ارزون هست  اما به سختی گیر میاد  د ...

بآور کن همین قطره رو دو روزی دو بار استفاده میکنم

اره عطسه هم دارم

همه نوع مامان من کهیر میزد خوذد خوب شد منو داداشم الرژی فصلی داشتیم چشامون قرمز میشد و اب بینیمون می ...

باشه ممنون امتحان میکنم🙏🧡

منم مثل خودت وای دیگه دیونه شدم  اون روز یه آمپول زدم دو هفته اثر کرد دوباره از دیروز شروع شده ...

باشه

منم آمپول زدم هیچی نشد فقط چند ساعت علائم کمتر شد

منم مدت ها داشتم با قرص سرما خوردگی خوب شد

من قرص سرما خوردگیم خوردم.....

چه آزمایش هایی دادی؟

تست الرژی دادم

بآور کن همین قطره رو دو روزی دو بار استفاده میکنم اره عطسه هم دارم

خدا را شکر قطره به من جواب داد 

البته کنارش پرهیز غذایی و چند تا قرص دیگه دکتر بهم داد و یادم نمیاد چی بود 

فلفل نمیخوردم، چیز چرب، فست و فود 

زیر یاد پنکه و کولر نمی رفتم 

همیشه تو گوشه اتاق میرفتم که از باد کولر دور باشم 

و همیشه با پتوی کلفت می خوابیدم

اگر قرص تلفست ۱۸۰بتونید پیدا کنید برای آلرژی اونم خیلی خوبه من استفاده میکردم الان خدارو شکر آلرژیم خوب شده

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت