2777
2789
منم الرژی پوستی دارم مشکلتون چطور حل شد؟

ت پست بعدی نوشتم 

ی دونه ازمایش خون دادم 

بعد دارو نوشت داروهارو ندارم متاسفانه 

دارو ها ۳‌ماهه بودن ک هر ماه ب انتخاب خودم‌یکیشو حذف میکردم 

۳ ماه داروهای خودشو خوردم بعده ۳ ماه از ۳ تا قرص یکیشو ب انتخاب خودم حذف کردم‌طول درمان‌من این بود

بهم گفته بود ک اگه دوباره از این تاول ک‌نیس حالا من‌اسمشو میزارم‌تاول 

تاول زدی بیا پیشم شخصا ازت نمونه برداری‌کنم‌بفرستم تهران 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

مآیت و درخچه ها و...

اگر تهران هستید آدرس یه دکتر خوب بهتون بده واقعا عالیه پسر برادرم آلرژی شدید به چمن داشت پیش این دکتر رفت درمان شد

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی راهی یهت میگم اگه نتیجع گرفتی برای نتیجه کنکورم دعا کن خوب شه من خودم انجام دادم و شده.....سه چهار ...

برای چه نوع الرژی؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

الهی عزیزم،ان شالله شفا پیدا کنید یکی از عزیزان منم متاسفانه بعد کرونا و تزریق رمدسیویر به مواد متفاوتی حساسیت میده (خیلیا اینجوری شدن)و متاسفانه چرخشیه یعنی مثلا الان گوجه میخورن هیچیشون نمیشه اما مثلا یک هفته دیگه واکنش میدن هست و آنافیلاکسی میشن.خیلی بد و وحشتناکه و ما هم نمیدونیم چیکار باید کرد

تهران یه کلینیک آلرژی داره.شوهرم اونجا رفت بهتر شد  ولی هیچ‌وقت خوب نمیشی

مرسی واقعا! 

میدونم دائمیه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
خآرش بینی،گوش،گلو،گلو درد.ابریزش،تنگی نفس .بویایی هم کلا ندادم

عطسه هم داری؟ 

قطره فلومیست  ۵۰ بخر 

ارزون هست 

اما به سختی گیر میاد 

ده روز اول هر دوازده ساعت استفاده کن 

بعد ده روز که بهتر شدی، روزی یک بار ، بعد هفته ای دوبار

عصبی نیستم  این عصبیم میکنه که هر کاری هم میکنم به امید بهتر شدن  به محض اینکه بیدار میش ...

منم خودم آلرژی شدید داشتم به حدی که صورت وچشمم وگوشم و داخل دهانم ازشدت خارش زخم میشد پیش این دکتر رفتم یه قرص داد خوب شدم

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

حجامت آلرژی اگر با یبار خوب نشدی چند بار انجام بده اونم جای مطمئن برو منم آلرژی داشتم حجامت کردم خوب شدم 

طب هومیوپاتی هم در درمان آلژی عالی عمل میکنه دکتر مهدی فاطمی مهر تلفنی ویزیت میکنه

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

ممنون ولی مهم اسم دارو بود،اسم دکترتون چی بود؟

اخه ماله من فرق میکرد 

اسم دکترم دکتر تهوری بود 

هنوزم هست ت ی کلینیک الرژی ت شهرمون کار میکنه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

منم مدت ها داشتم با قرص سرما خوردگی خوب شد

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ماله من سالی ی بار  بالای ۲۰۰ تا مینداخت بیرون  ینی ی‌جاییم میخارید  یهو۱۱ تا در م ...

اخه من خودم مشکل دارم 

من حتی مشخصه که به چی الرژی دارم وظیفه متخصص چیه؟ اخه نتیجه هست دیگه 

فقط باید دارو بده!!!!

کاش مال منم سالی یه بار بود مال من هرررررر روزه هر روز