2777
2789

دیروز دیدمش ،خیلی خوشبخت بود کاملا از چهره اش خوشبختی می بارید

می گه از وقتی شوهرم مرده طعم زندگی رو می چشم 

تو کافی شاپ دیدمش با دو تا بچه هاش بستنی می خوردن و از ته دل می خندیدن .سر کار می ره ،حسابدار یه شرکته تا ساعت ۲،بعدش هم زندگی و به قول خودش آزادی به معنای واقعی ،مشکل مالی نداشت چون شوهرش خونه و ماشین داشت که الان برای دوستمه

بهش گفتم بچه هات بهونه پدرشون رو نمی کنن ،می گه اینقد کنار هم حالمون خوبه که اصلا پدر یادشون رفته،البته شوهرش هم آدم خوبی نبود ،دست بزن داشت و مدام دعوا داشت و خونه رو متشنج می کرد ،

منم با دو تا بچه و همسرم اونجا بودم ولی حال ما اصلا مثل اونا خوب نبود 

کاش همه ی مردای بد نابود بشن تا حداقل زن و بچه هاشون بتونن با آرامش زندگی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم قطعا اونم تو حال خوبش اغراق کرده به احتمال زیاد باید یه سری مشکلا داشته باشه به هر حال داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم که به یه زن که شوهر نداره یا تکیه گاه نداره سخت میگذره شاید از سری مسائل راحت شده باشه اما قطعا عالی عالی نمیتونه باشه

ندیدین از نزدیک این آدما رو تو رو خدا قضاوت نا به جا نکن اول صبحی

همین که بزاش خونه ماشین گذاشته و بعد فوتش ارامش برگشته کافیه براش

حداقل میتونه پشت سرش درست حرف بزنه یه خیراتی از پولی که براش گذاشته بده

منم همچین مواردی دیدم

یکی از خانواده هاپدره فوت شد اولش خیلی ناراحت شدن ولی سریع خودشونو جم و جور کردن و شروع کردن با ارثیه بهترین سفرا رو رفتن و تغییر خونه و ...

خانمه هم با اینکه سنش بالاس همشتو مسافرت و خوشگذرونیه 

خدا نکنه.کلا میگه. یه فامیلای ما هم گفت بابام مرد راحت شدیم از هر نظر.

به هر حال هر چقدرم یه آدم بد باشه نباید از مردنش احساس خوشحالی کرد بالاخره دستش از دنیا کوتاهه بهتره بگیم الهی هر کی شوهرش بده یه جوری بتونه طلاق بگیره و با بچه هاش راحت زندگی کنا

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
چ جالب یکی بمیره پشتشم اینجوری بگن خوبه خونه و ماشین هم براشون گذاشته اینم خیرات زنش که خوب شد مرد.. ...

مردی که دست بزن داره و زندگی رو زهر مار می کنه ،بخدا مردنش خیلی بهتر از موندنش هست 

حداقل الان خانوادش حالشون خوبه با نبودنش