دلم خیلی شکسته هر چند اصلا تو ظاهرم نشون نمیدم اصلا نمیگم ک. من حرفای یه نفر اونقد بزرگ دونستم ک اونو جلو چشم مث یه امام میدیم و هر روز خداروشکر میکردم برای بودنش ک خدایا من چ کار خوبی کردم این نصیب من شد با خودم میگفتم مگه میشه یه نفر تو دنیا انقد خوب باشه . ولی میدونین چیه نمیگم همه پسرا ولی فوقش یکی دوتا بقیه همشون فقط حرفن با حرفاشون میان گولمون میزنن احساساتمونو بازی میدن . میدونین چیه یه دختر وقتی اولین بارشه میره تو یه رابطه جدی و بعضی عقایدشو کنار میزاره . و بعد اونی ک ب باور رسوندتش ک عشق وجود داره خودش گند میزنه در نهایت ب اون عشق . دوس داشتم ب زندگی قبلز اشنایی با این پسر بر میگشتم کاش اولینارو با اونی ک خدا قسمتمون میکنه در اینده تجربه کنیم و این دره پیتیای دروغ گو زبون بازو جلو چش ما نزاره .من هیچی بهم نیومده کسیو نمیدونه ک من و اون باهم بودیم ولی دلم ک خبر داره دلم میدونه ک چقد خورد شدم فک کردم عشق تو دنیا وجود داره منو ب این باور رسوند ولییییی باور کنین دروغ محضه
من ذاتا اصلا اعتقادی به عشق ندارم فقط عشق مادر به فرزندش عشقه....ولی دوست داشتنو باور دارم همونطور که همسرامونو دوست داریم و بدون اون میمیریم ولی عشق وجود نداره
و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
ببین من اوالاش کلا ب این حرفا ک ازدواجو رسیدنو اینا مسخره میکردم ولی اون منو ب این باور رسوند ک فردی ک در نهایت کل زندگیمو باهاشم اونه و باید صد خودمو براش بزارم.قطعا دو نفر ک اینحوری نشون بدن ک خیلی همو دوس دارن چرا تهش نخوان ازدواج کنن و کل زندگی باهم باشن
سلام دیگه بی خیال چیزی که شد و سعی کن فراموش کنی و اگر فردی اومد تو زندگیت اینارو بهش نگو و اینکه اینم شد یک تحربه ی تلخ حالا برای مورد بعدی بهتر و بیشتر تلاش کن که دوباره ضربه نخوری
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱