2777
2789

دلم خیلی شکسته هر چند اصلا تو ظاهرم نشون نمیدم اصلا نمیگم ک. من  حرفای یه نفر اونقد بزرگ دونستم ک اونو جلو چشم مث یه امام میدیم و هر روز خداروشکر میکردم برای بودنش ک خدایا من چ کار خوبی کردم این نصیب من شد با خودم میگفتم مگه میشه یه نفر تو دنیا انقد خوب باشه . ولی میدونین چیه  نمیگم همه پسرا ولی فوقش یکی دوتا بقیه همشون فقط حرفن با حرفاشون میان گولمون میزنن احساساتمونو بازی میدن . میدونین چیه یه دختر وقتی اولین بارشه میره تو یه رابطه جدی و بعضی عقایدشو کنار میزاره ‌. و بعد اونی ک ب باور رسوندتش ک عشق وجود داره خودش گند میزنه در نهایت ب اون عشق  . دوس داشتم ب زندگی قبلز اشنایی با این پسر بر میگشتم  کاش اولینارو با اونی ک خدا قسمتمون میکنه در اینده تجربه کنیم و این دره پیتیای دروغ گو زبون بازو جلو چش ما نزاره .من هیچی بهم نیومده کسیو نمیدونه ک من و اون باهم بودیم ولی دلم ک خبر داره دلم میدونه ک چقد خورد شدم  فک کردم عشق تو دنیا وجود داره منو ب این باور رسوند ولییییی باور کنین دروغ محضه

من ذاتا اصلا اعتقادی به عشق ندارم فقط عشق مادر به فرزندش عشقه....ولی دوست داشتنو باور دارم همونطور که همسرامونو دوست داریم و بدون اون میمیریم ولی عشق وجود نداره

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تهش ازدواجو میدیدی؟

ببین من اوالاش کلا ب این حرفا ک ازدواجو رسیدنو اینا مسخره میکردم ولی اون منو ب این باور رسوند ک فردی ک در نهایت کل زندگیمو باهاشم اونه و باید صد خودمو براش بزارم.قطعا دو نفر ک اینحوری نشون بدن ک خیلی همو دوس دارن چرا تهش نخوان ازدواج کنن و کل زندگی باهم باشن  

سلام دیگه بی خیال چیزی که شد و سعی کن فراموش کنی و اگر فردی اومد تو زندگیت اینار‌و بهش نگو و اینکه اینم شد یک تحربه ی تلخ حالا برای مورد بعدی بهتر و بیشتر تلاش کن که دوباره ضربه نخوری 

تو فقط سادگی کردی همین!!! 

اون گرگ ها تو‌ لباس میش میرن و خوب بلدن چیکار کنن

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

عزیزم میدونم خیلی سخته🫂

چیشد که فهمیدی اشتباه کردی؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱