2777
2789

بچه ها من و جاریم بچه هامون هم سنن .جاریمم طبقه بالا خونه مادرشوهرمه .من بچم که کوچولو بود حدود یه سال و نیم که بود میرفتیم خونه مادرشوهرم .جاریم بچمو میبورد تنها خونشون بالا که با بچش بازی کنه .یکمم که میموند بعدش میوورد پایین .من اصلا دوس نداشتم بچم بره .ولی میگفتم اگه بگم نره میگن نمیزاره بچه خونه عموش بره ،چیزی نمیگفتم .بعد از اون ط فم من یه چن باری به خاطر کلاسای گواهینامم .بچمو گذاشتم خونه مادرشوهرم .مادرشوهرممم به جاریم گف که بچتو بیار با هم بازی کنن .اونم چون دوس نداشت بچشو بفرسته خونه مادرشوهرمم بچه منو میبرد خونش.

بعدم بچم عادت کرد الان که ۳ سال و نیم هست میریم خونه مادرشوهرم جاریم غیر مستقیم و مادرشوهرم مستقیم میگن که نه نباید بری طبقه بالا 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

تا اینجا ک حق با جاریته عزیزم چون منم پیش مادرشوهرم بودم خونم نزدیکش بوده خیلی بده هر دفعه نزار بچت عادت کنه جلوشو بگیر یادش میده

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی بهم برخورد .چون من از اول نمیخواستم بچم بره .خونه جاریم .

حالا اون شبی بچه جاریم رو به پسرم گفت که بالا نه نریم نهمونی پایینه نمیشه که رفت بالا .منم بهش گفتم که اون اولام که پسرم میومد خونتون چون مامانت میگفت میومد وگرنه خودش که نمیومد

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
الانم پشیمونم .که بهشون اینجوری گفتم عذاب وجدان دارم 

حرف بدی نزدی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تا اینجا ک حق با جاریته عزیزم چون منم پیش مادرشوهرم بودم خونم نزدیکش بوده خیلی بده هر دفعه نزار بچت ...

به خدا قسم خودشون یاد بچم دادن .

حالا الان میگن نیاد .من بهم برخورد.

الان دیگه دارم جلوشو میگیرم .ولی پسرم به حرفم گوش نمیده

به خدا قسم خودشون یاد بچم دادن . حالا الان میگن نیاد .من بهم برخورد. الان دیگه دارم جلوشو میگیرم . ...

میدونم اون برای اینکه نیاد خونه مادرشوهرت بچه رو برده بالا بچم عادت کرده بچست دیگ . ولی دیگه نزار بره ب هر طریقی شده تا کم کم یادش بره

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
حرف بدی نزدی

نه شاید تو تایپ هست متوجه نشی ولی لحنم یه جوری بود .جاریمم سرخ سرخ شد .بعد پسرم دویید رفت بالا منم دوییدم گرفتمش اووردمش پایین .اخر شب مهمونی پسرم دوباره گفت که اسباب بازی میخوام برم بالا .جاریمم به خاطر حرف من بچم گرفت برد خونش یه چیزی براش اوورد .ولی اول مهمونی نمیخواست بیاره .

میدونم اون برای اینکه نیاد خونه مادرشوهرت بچه رو برده بالا بچم عادت کرده بچست دیگ . ولی دیگه نزار بر ...

باشه

نه شاید تو تایپ هست متوجه نشی ولی لحنم یه جوری بود .جاریمم سرخ سرخ شد .بعد پسرم دویید رفت بالا منم د ...

باز خوبه جاریت واکنش خوبی نشون داده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻