امشب رفتیم با شوهرم سیرابی بخوریم دیدم یک مرده اومد تو گفت گشنمه هرچی بدی میخورم یارو مغازه داره گفت نه برو بیرون بعد یک پسره تنها بود صداش زد پسره رو گفت برو بگو بیاد بشینه من براش میگیرم صداش زدن اومد نشست براش یک کاسه سیرابی پرررر آوردن و با دوتا نون گذاشتن جلوش هی با قاشق بازی بازی کرد بعد دورو برشو یک نگا کرد بوش کرد نخورد یواشکی رفت بیرون پسره طفلکی اصلا موند الکی الکی یک پولی هم رفت تو پاچه ش
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
اصلا دلم واسه پسره سوخت هاج و واج نگا کرد ک این چرا نخورد رفت کارد میزدی خونش در نمی اومد
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا بخدا ادمی ک گشنه باشه سنگم بذاری جلوش میخوره طرف توقع شیشلیک داشت ...اصلا همه موندن مخصوصا اون پسره
اجتمالا تا جالا سیرابی نخورده بود . اونده دیده اون غذایی نیست که بتونه بخوره رفته
اخه ادمی ک نیاز داشته باشه گرسنه باشه سنگم میخوره بعدم اصلا بدمزه نبود