2777
2789

امشب رفتیم با شوهرم  سیرابی بخوریم دیدم یک مرده اومد تو گفت گشنمه هرچی بدی میخورم یارو مغازه داره گفت نه برو بیرون بعد یک پسره تنها بود صداش زد پسره رو گفت برو بگو بیاد بشینه من براش میگیرم صداش زدن اومد نشست براش یک کاسه سیرابی پرررر آوردن و با دوتا نون گذاشتن جلوش هی با قاشق بازی بازی کرد بعد دورو برشو یک نگا کرد بوش کرد  نخورد یواشکی رفت بیرون پسره طفلکی اصلا موند الکی الکی یک پولی هم رفت تو پاچه ش

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

اصلا دلم واسه پسره سوخت هاج و واج نگا کرد ک این چرا نخورد رفت کارد میزدی خونش در نمی اومد

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجتمالا تا جالا سیرابی نخورده بود . اونده دیده اون غذایی نیست که  بتونه بخوره ‌ رفته ‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

😅🤣

والا بخدا ادمی ک گشنه باشه سنگم بذاری جلوش میخوره طرف توقع شیشلیک داشت ...اصلا همه موندن مخصوصا اون پسره 

اصلا دلم واسه پسره سوخت هاج و واج نگا کرد ک این چرا نخورد رفت کارد میزدی خونش در نمی اومد

شاید تاحالانخورده بوده هوس کرده بوده اومده بشینه بخوره قیافشودیده بوکرده خوشش نیومده یواشکی رفته

اجتمالا تا جالا سیرابی نخورده بود . اونده دیده اون غذایی نیست که  بتونه بخوره ‌ رفته ‌

اخه ادمی ک نیاز داشته باشه گرسنه باشه سنگم میخوره بعدم اصلا بدمزه نبود 

والا بخدا ادمی ک گشنه باشه سنگم بذاری جلوش میخوره طرف توقع شیشلیک داشت ...اصلا همه موندن مخصوصا اون ...

اره توقع سیرابی رو نداشته چه پروهم بوده گشنه نبوده پس 

#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔

منم دیشب یکی جلوم گرفت گفت برام خیارشور میخری 

ب مرده گفتم چندتا دونه بهشون بدین 

یهو گفت ی نیم کیلو بده این کمه🤐

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...