2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم دو سه هفته دیگه صبر کن قلبش تشکیل میشه

من پنج هفته و پنج روز سونو واژینال شدم گفت جنین و کیسه زرده هست اما صدای قلبش نیومد یعنی گقت تشکیل نشده استزس دارم یعنی طبیعیه که جنین و کیسه باشن اما قلی تشکیل نشه

خدایا توکلم فقط به خودته

من ۴ هفته واژینال انجام دادم چون درد داشتم گفت اصلا داخل رحم نیست ۶ هفته دوباره رفتم شکمی انجام داد گفت داخل رحم قلبش درحال تشکیل دوباره ۸ هفته گفت بیا مطمئن بشم که رفتم گفت تشکیل شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من پنج هفته و پنج روز سونو واژینال شدم گفت جنین و کیسه زرده هست اما صدای قلبش نیومد یعنی گقت تشکیل ن ...

قلب تا ۸ هفته فرصت داره برا تشکیل نگران نباش 

من ۴ هفته واژینال انجام دادم چون درد داشتم گفت اصلا داخل رحم نیست ۶ هفته دوباره رفتم شکمی انجام داد ...

مرسی ازت. از بعد ظهر آمدم از مطب دکتر فقط استرس دارم تو نی نی سایت میچرخم 

مخصوصا دکتر گقت چقد ریزه 

یا این که گقت کیسه زرده و جنین و دیدم ولی قلب هنوز نه 

خیلی حالم بد شد

خدایا توکلم فقط به خودته
مرسی ازت. از بعد ظهر آمدم از مطب دکتر فقط استرس دارم تو نی نی سایت میچرخم  مخصوصا دکتر گقت چقد ...

نگران نباش به منم گفت اندازه عدس هست خیلی ریزه ولی امروز سونو بودم چون لکه بینی داشتم گفت خداراشکر همه چی خوبه من سر  دخترم هم ۷ هفته قلبش تشکیل نشده بود دکتر گفت یک هفته دیگه وقت هست