2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

322 بازدید | 11 پست

سلام امروز جواب آزمایشمو گرفتم ذخیره تخمدانم ۵.۵ هست رنج نرمالشو تو برگه نزده فقط جلوش ستاره زده یعنی ذخیره تخمدانم بالاست؟lh هم ۲۸ بود

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
اره عزیزم بالاعه Lhچقذر بود ،براتون Lhدرخواست ندادن؟؟

نوشتم عزیزم ۲۸ بوده fsh هم ۱۰

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیکلات منظمه؟؟موی زائد نداری؟؟چاق نیستی مخصوصا چاقی دورشکم؟؟ پزستارم

بله منظمه،موی زائد ندارم،چاقی شکمی ندارم ولی باسن و پاهام تپله نسبت به شکم و کمر

Pco هستی عزیزم ، تنبلی تخمدانه روزوم پریودی انجا دادی دیگ ازمایشتو؟

روز پنجم رفتم

Pco هستی عزیزم ، تنبلی تخمدانه روزوم پریودی انجا دادی دیگ ازمایشتو؟

من ده ساله ناباروری دارم ولی مشکلمون مورفولوژی همسرم بوده

من ده ساله ناباروری دارم ولی مشکلمون مورفولوژی همسرم بوده

ذخیره تخمدان زیاد میتونه دلیلی بر تنبلی تخمدان باشه ، ولی نشانه تایید کنندش مقدار Lhهستش ک بهتربود ازمایشو روز دوم یا سوم انجام میدادید ک بشه دقیق تر گف، ولی روز پنجم انجام دادید چ نسانه های ظاهری رو ندارید یکم شک برانگیزه ،چون Lhدر روز پنجم شروع ب افزایشم میکنه خودش

عزیزم تنبلی تخمدان داری و lh بالاس. اگه مشکل همسرت برطرف شده برو دکتر و با امپول و‌ روش تقویت تخمک گزاری باردار بشو. من مشکل lh داشتم و با این روش اولین بار باردار شدم. اگه تهرانی برو پیش دکتر برنجیان کارش درسته و مشکل شما خیلی خاص نیست که نشه باردار بشی. دکتر محمدرضا برنجیان