2789
عنوان

دلتنگشم

196 بازدید | 15 پست

۱ سال باهم بودیم الان دو ماهه جدا شدیم...

البته ۴سال بود جدا بودیم ولی دو ماهه رسمی شده

دلتنگ بقلشم

دلتنگ‌ نگاهش

دلتنگ دستاش 

صداش.

خیلی اذیتم کردا.راحت می‌گفت دوستت ندارم با اینکه خودش خیلی اصرار به ازدواجمون داشت. اینقدر دادگاه و اینا رفتم بخاطرش. اینقدر پشت سرم دروغ گفت. اینقدر این مدت بی مهری و اذیتم کرد و دنبال رفیق بازی و گردش و تفریح بود.دائم با این دختر اون دختر بود. همه اینا را دیدم ولی نمی‌دونم چرا دلم تنگشه نمیدونم چجوری با این دلتنگی باید کنار بیام.

شماها وقتی دلتنگ کسی میشید که نیست چیکار میکنید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلتنگی خیلی بده وقتی باید سرکوبش کنی ،😭

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
از همه جا بلاکش کن،هیچ یادگاری نگه ندار حتی یه عکس یا یه پیام،همه رو پاک کن نذار هیچ نشونه‌ای بمونه ...

اصلا هیچ عکس و پیامی ازش ندارم. چند روز پیش خر شدم شمارشو زدم تلگرام دیدم یه بیو نوشته

تو فکر بی پایان منی.

اصلا انگار همه ۴ سالی که اذیت شده بودم از یادم رفت دوباره دلم هوایی شد.

اصلا هیچ عکس و پیامی ازش ندارم. چند روز پیش خر شدم شمارشو زدم تلگرام دیدم یه بیو نوشته  تو فکر ...

خب وقتی میگم هیچی ازش نداشته باش بلاکش کن برای همینه دیگه،که یهو اتفاقی چیزی ازش نبینی نخونی نشنوی، شما که کار بدتری کردی شمارشو دستی دستی زدی تو تلگرام چکش کردی،مطمئن باش اون فکر بی‌پایانم با شما نبوده اگر بود طلاق نمی‌داد مردها مثل ما نیستن تا مدتها دمغ و تو فکر باشن اون الان با کیس‌های جدیدش سرگرمه 

خب وقتی میگم هیچی ازش نداشته باش بلاکش کن برای همینه دیگه،که یهو اتفاقی چیزی ازش نبینی نخونی نشنوی، ...

می‌دونم فکر بی پایانش نیستم و اینا را برای اینکه فکر کنم عجب چیزا را از دست دادم گذاشته.ولی دله بی صاحب نمی‌فهمه. تنهاکاری که کردم اینه که هیچ واکنشی ندادم

می‌دونم فکر بی پایانش نیستم و اینا را برای اینکه فکر کنم عجب چیزا را از دست دادم گذاشته.ولی دله بی ص ...

کاملا درکت میکنم ولی چاره‌ای نیست باید صبور باشی اصلا به خوبیا و خاطره‌های خوبتون فکر نکن هر وقت دلتنگ شدی به این فکر کن چیکارا کرد و چقدر کم گذاشت که کارتون به طلاق کشید