2777
2789

نمیدونم چی هست 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کس حرز میگیره باید بخونه، منم خوندم یکساعت طول میکشه، میتونید بدید کسی به نیابت هم بخونه واستون

خدایا خودت راهو به نیمه گمشده ام نشون بده! اون گاوه پیدام نمیکنه! 

زیادم سخت نیست عزیزم 

باید از مراجع بپرسی اینجا بعضی ها میگن نمازش واجبه بعضی ها میگن نه بعضی ها میگن میشه نائب گرفت بعضی ها میگن نه حتما اگه خودت مشکلی نداری خودت باید بخونی.....

من برای پدرم گرفتم و نایب نمازشو خوند

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
زیادم سخت نیست عزیزم  باید از مراجع بپرسی اینجا بعضی ها میگن نمازش واجبه بعضی ها میگن نه بعضی ...

منم واسه پدرم گرفتم ولی باید خودم ب جا بیارم میگم اگه نیابتیش درسته بدم کسی بخونه واقعا طولانیه و حتی نمیدونم چجوری بجا بیارم سوره هاشو حفظ نیستم سوره لیل رو 

دقیقا سوالم همینه کسی میتونه ب جام بخونه؟یعنی قبوله؟

بله قبوله، مادرتون برای شما بخونه یا اون شخصی که ازش حرز خریدین منتها اونا پول میگیرن و میخونن به نیابت

خدایا خودت راهو به نیمه گمشده ام نشون بده! اون گاوه پیدام نمیکنه! 
منم واسه پدرم گرفتم ولی باید خودم ب جا بیارم میگم اگه نیابتیش درسته بدم کسی بخونه واقعا طولانیه و حت ...

من خودم از شخصی که حرز رو خریدم مبلغی هدیه گرفت ونماز رو خوند 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تاثیر مثبتی رو روح و روانتون داشت؟؟ از کی گرفتین منم بهشون بگم بخونن🥺

من برای بابام گرفتم بله خداروشکر خیلی تاثیر مثبتی گذاشته انشالله که تاثیرات بیشتری هم بزاری 

عزیزم من از یه خانم توی مزار شهدای کرمان خریدم که خودشون این حرز رو از قم تهیه میکنن و هرکی بخواد نمازش رو براش میخونن