2777
2789
عنوان

شادمهر و ژینا

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 99 پست
بلخره مرده یعنی چی؟خب مرد باشه شیطون برای مردا فرق داره با زنا؟ژینا ک میگید مجرده،اون ادم متاهل بای ...

باید واقعیت رو قبول کرد که احتمال اینکه مرد پاش بلغزه خیلی بیشتر از زنه.  ذاتشون این طوریه 

باید واقعیت رو قبول کرد که احتمال اینکه مرد پاش بلغزه خیلی بیشتر از زنه.  ذاتشون این طوریه  ...

این واقعیت ک ابداع شماست ولی اوکی با حرف شما میریم جلو،متناقض نباشید انقدر،اگر ذاتشه ک خدا افریده چ اشکالی داره طبق ذاتش بره جلو؟نمیدونم چی تو مغز یک زن میگذره ک میگه ذات مردها سسته ولی انتظار داره مردخلاف ذاتش عمل کنه

انتظار وفاداری مال کسیه ک زن و مرد رو مثل هم ببینه نه شما ک میگید ذات مرد سسته

مثل این میمونه ک ذات اب سیراب کردنه ولی من بخوام گشنگیمو برطرف کنه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایستاده👏🏻👏🏻

کاری ب اسی ندارم ک داره در مورد ژینا صحبت میکنه و...

ولی واقعا وفاداری برای زنی ک ذات مرد رو خیانتکار میبینه زیادیه

ببینید من مرد نیستم ولی شنیدم که مردها خیلی براشون سخته که جلوی خودشون رو بگیرن.  حتی یه اماری نوشته بود که اکثر قریب به اتفاق مردها در مقابل تقاضای رابطه جنسی زن جواب مثبت میدن.در حالی که در مورد زنها برعکسه  

این واقعیت ک ابداع شماست ولی اوکی با حرف شما میریم جلو،متناقض نباشید انقدر،اگر ذاتشه ک خدا افریده چ ...

منم مثثثثل تو حالم بد میشه این چیزارو میگن

انگار واسه مرد خیانت عادی تره و اون ظلم پذیر مظلوم همیشه  خانومه هست

همینارم مردا ب مرور سال هاااا کردن تو مغزمون 

اشتباه متوجه منظورم شدید مثل اینکه نمی تونم منظورمو برسونم

اتفاقا منظورت رو رسوندی 

فکر میکنی ذات مرد از زن سست تره بهش میگن مردسالاری

و جواب همونیه ک گفتم