2777
2789

آخه توی اکثر سایتها نوشته توی هفته سوم از ۵ به بالاست! یعنی هفته اول و دوم زیره پنجه؟

اصلا نتونستم بتای هفته اوّل و دوم رو توی هیچ سایتی پیدا کنم!!! مهم نیست یعنی؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه هفته ی اول و دوم اصلا جنینی وجود نداره که بتا توی بدن ترشح بشه. هفته اول که پریودی، هفته ی دوم تخمک گذاری ، از هفته ی سوم اگر لقاح زود انجام بشه، لانه گزینی و ترشح بتا توی خون شروع میشه، هفته ی چهار هم توی ادرار ترشح میشه و با بیبی چک مشخص میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
شما حتی با یه روز تاخیر اگه تست بدید,و دوره هاتون30 روزه باشن, چهار هفته از بارداری میگذره بر اساسlm ...

اگر قاعدگی نامنظم باشه چی؟

آخه توی آزمایشگاه ازم پرسید چقدر به موعدت مونده،وقتی گفتم نامنظمه گفت جوابت منفیه!!! بتام یکو نیم بود! بیشتر بخاطرسوال اون خانم ذهنم درگیر شد،گفتم نکنه اگر قبل از موعد باشه مشکوک باشم

هفته اول و دوم بارداری میشه از روز اول دوره تا روز ۱۴ام دوره که هنوز بارداری اتفاق نیوفتاده

گران باش بگذار مردم بهایت را بپردازند ادمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند.
برای اینکه هفته ی اول و دوم اصلا جنینی وجود نداره که بتا توی بدن ترشح بشه. هفته اول که پریودی، هفته ...

اگر بتا بعد از بارداری ترشح میشه پس چرا بتای من یکونیم بود؟ مگه نباید صفر باشه؟

اگر قاعدگی نامنظم باشه چی؟ آخه توی آزمایشگاه ازم پرسید چقدر به موعدت مونده،وقتی گفتم نامنظمه گفت جو ...

توی جواب ازمایش بتای مثبت رو بالای5 ذکر کرده بودن؟ اگه آره,زیر5منفیه

برای من قید شده بود بتای زیر30منفیه,سه روز بعد موعد552بود و نوشته بود توی بازه ی چهار هفته هست جنین

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اگر قاعدگی نامنظم باشه چی؟ آخه توی آزمایشگاه ازم پرسید چقدر به موعدت مونده،وقتی گفتم نامنظمه گفت جو ...

برای اینکه از هفته ی سوم توی اونایی که پریود منظم دارن و در اصل یه هفته به موعدشون مونده بتا توی خون ترشح میشه و به مرور بالا میره. یعنی اگر پریودت منظم باشه ممکنه یه هفته قبل موعدت نشون بده ولی مقدارش کم باشه

اگر بتا بعد از بارداری ترشح میشه پس چرا بتای من یکونیم بود؟ مگه نباید صفر باشه؟

هورمون بتا از لحاظ ساختار مولکولی شبیه هورمون lh که توی بدن وجود داره هست و گاهی به دلیل خطای آزمایشگاه باهم اشتباه گرفته میشه

توی جواب ازمایش بتای مثبت رو بالای5 ذکر کرده بودن؟ اگه آره,زیر5منفیه برای من قید شده بود بتای زی ...

این برگه آزمایش منه

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۱_۱۷۴۶۵۶~4_uxid.jpg

هورمون بتا از لحاظ ساختار مولکولی شبیه هورمون lh که توی بدن وجود داره هست و گاهی به دلیل خطای آزمایش ...

پس من باردار نیستم ؟ میتونم کارای سنگین یا ورزش سنگین انجام بدم؟

یکی میگفت توی برگه آزمایش بتاش ۰.۸ بود،ولی بعدا فهمیده که باردار بوده و بتاش دیر رفته بالا!