2777
2789
عنوان

اگه جوشات خوب شدن بیا🙃

184 بازدید | 25 پست

خانما من امروز دکتر پوستم برام راکوتان تحویز کرد..حالا کاری ندارم بده یا خوب عوارض داره یانه..فقط چنتا سوال دارم که اگه استفادش کردین لطفا جوابمو بدین..

اول اینکه چند سالتون بود که راکوتان مصرف کردین؟

تا چه مدتی ازش استفاده کردین؟

در چه مدت درخودتون تغییر رو احساس کردین؟

مدتی که راکوتان استفاده میکردین چه چیزای دیگه رو هم استفاده کردین؟(مثلا ابرسان یا کرم ضد افتاب و ژل شستشو و اینا...)

پوستتون چرب بود یا چی؟

میدونم زیاده اما واقعا به اطلاعاتتون نیاز دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲سال خوردم ۲۲ تا ۲۴ سالگیم هر ۳ماه دکترم آزمایش میداد از روزی ۲تا شروع کردم بعد شد روزی یکی بعد یه روز در میون همینجوری کم شد تا هفته ای یکی اصلا دلم نمیخواست قطع کنم 😂اون موقع کرم اکتی پور بود از داروخانه میگرفتم بقیه چیزام دکتر نسخه میداد.اولاش همه ی جوشای زیر پوستیت میریزه بیرون بعدش بینی و لبات خشک میشه که کرم میده فقط تو دوران مصرف حتما آزمایش بدین مرتب و تا ۲سال بعدش نباید باردار بشید.دکتر به من گفت لیزر نرو که من گوش نکردم 

من تقرییا ۶ ماهه دارم میخورم

۲۱ سالمه

همون دو سه هفته اول تغییراتشو میفهمی

خیلییی کرم و اینا داده واسم البته هر ۴۵ روز یبار باید ویزیت شم ک هرسری چیزای جدید میده خواسای یگو عکس بزارم ازشون

پوستمم چرب بود ولی راکوتان ک میخورم خشک شده

15 سالم بود شروع کردم

کلی کرم و ژل شستشو و ... استفاده میکردم

8 ماه خوردم

پوستم اولاش چرب بود ولی بعد با کرم و شوینده و ... معمولی شد

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
من تقرییا ۶ ماهه دارم میخورم ۲۱ سالمه همون دو سه هفته اول تغییراتشو میفهمی خیلییی کرم و اینا داده ...

ممنونم که اطلاعاتتو به اشتراک گذاشتی..اگه بفرستی که عالیه🌺

15 سالم بود شروع کردم کلی کرم و ژل شستشو و ... استفاده میکردم 8 ماه خوردم پوستم اولاش چرب بود ولی ...

ینی تو دوره‌ای که راکوتان میخوردی ژل شستشو هم استفاده میکردی؟