2777
2789
عنوان

بچه م منو به مرحله جنون رسونده 🤯

461 بازدید | 24 پست

سلام  ممنون که اومدین من یه دختر ۵ ساله دارم  هر چی میگذره داره ناسازگارتر و پرخاشگر تر میشه بجز یکی دو نفر از دوستاش با کسی نمیسازه حتی نمیتونم برم خونه مادرم یه اب خوش از گلوم پایین نمیره مادرم پیره نیاز  به کمک داره حتما باید روزانه بهش سر بزنم تو یه کوچه زندگی میکنیم بچه مو میبرم اجبارا .مادرم حرف میزنه  دخترم  داد میزنه پرخاش میکنه 

محیط خونمون تقریبا ارومه  دعوا و بی احترامی و ...  نداریم باباش بیشتر سر کار هست ولی رابطه شون عالیه باهم .خودم 

بچه رو میبرم شهربازی .پارک  . باهم نقاشی میکنیم .کاردستی درست میکنیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم خیلی جیغ میزنه دعوا میکنه.

دخترش ۸ سالشه اونقد پرخاشگر هست که حالمو بهم میزنه، هنوز حرف نزدیم پاچمونو میگیره 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

جنب جوشش زیاده ؟ لجبازه ؟ شلختس؟ تمرکز داره ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یعنی میخوام بگم براش وقت میذارم  همش تشویقش میکنم کارهای مثبت میکنه تو برگه براش علامت میزنم بر ...

اهل بازی با بچه هستی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد