2777
2789
من فقط مث همین الان بهش جواب دادم اما از لحن حرفاش و کلماتی که استفاده کرده بود متوجه شدم خانوم نیست ...

نمیدونم آخه دوتا آقا چرا باید اینجا با هم دوست بشن؟ شایدم خواسته سر کارتون بزاره 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نمیدونم آخه دوتا آقا چرا باید اینجا با هم دوست بشن؟ شایدم خواسته سر کارتون بزاره 

من کی گفتم خواستم دوست شم؟☺️ من نوشتم مث همین الان که دارم جواب شما رو میدم ، به اون شخص ظاهراً خانوم جواب دادم ، اما با توجه به ادبیاتی که داشت متوجه شدم آقاست! 

اما اون قسمت آخر (سر کارتون بذاره) به نظرم یه مقدار بی‌انصافیه 😂😅 

آقا هستم! این گناه کمی نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Sorry 😑

اهل ساری هستین! چه جالب من تا حالا ساری نرفتم ☺️. 

اون تاپیک حکایت شما رو دیدم ، منم یه حکایت خیلی قشنگ از پدربزرگم شنیدم ، البته برا بزرگترها اینو گفت چون من بچه بودم ، اما خط اصلی قصه‌شو یادمه ، و خودمم یه مقدار درستش کردم.

ممکنه برای شما ارسال کنم؟ پدربزرگ مادری من خیلی خوب و باسواد و مهربون بود، یکی از چیزهایی که حسرتشو می‌خوریم همینه که بچه بودم و از دنیا رفت (خدا بیامرزه همه‌ی اسیران خاک رو) . ای کاش زنده بود چون خیلی چیزا مونده رو دلم که ازش بپرسم. سوال‌هایی که متاسفانه بزرگترها جوابشو نمی‌دونن 😔.

اممممميييين

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
اهل ساری هستین! چه جالب من تا حالا ساری نرفتم ☺️.  اون تاپیک حکایت شما رو دیدم ، منم یه حکایت ...

خدا همه مارو ببخشه و هدایت و مراقبت کنه

الهی آمین . اینا ناموس و حیا و غیرت سرشون نمیشه. بیچاره زن و دختر و مادر و خواهراشون ، حتما اونام از ...

امروز یه بنده خدایی تاپیم زده بود میخواست عمل وا.. ژن... انجام بده راه حل میخواست چطوری شوهرشو راضی کنه... یه آقایی اومده بود همچین لفظ قلم حرف میزد 😐 ادای آدمای با شخصیتو در میورد.... آخه مردک گاو تو اگه شخصیت داشتی تو این سایت چه گوهی میخوری

الان این دقیقاً چی بود؟ دعای خیر برای همه ، یا تیکه به من؟

من نیاز نمیبینم تیکه بندازم !

معنی حرفم دقیقا چیزی بود که نوشتم، مگر اینکه شما به هدایت نیاز نداشته باشی

من نیاز نمیبینم تیکه بندازم ! معنی حرفم دقیقا چیزی بود که نوشتم، مگر اینکه شما به هدایت نیاز نداشته ...

مگه میشه کسی به هدایت نیاز نداشته باشه ، من که همیشه دعا میکنم خدا منو به حال خودم رها نکنه.

ممنونم از شما 🙏.