2777
2789
عنوان

باردارم؟؟؟

166 بازدید | 12 پست

سلام ۱۲ روز پیش تست بتام مثبت شد فرداش خونریزی کردم.تیتیر بتا دادم ۱۲۵ شد.۴۸ ساعت بعد تکرار کردم۱۰۵ شد.بعد یه هفته تکرار کردم ۱۰۸ شد.

از ۱۳ تیر تا یک هفته خونریزی سبک در حد پریودی داشتم اوایل و اخراش در حد لک بینی.

دکتر میگفت بعد ۴۸ ساعت بتا اومده پایین سقط شده.دارو نداد گف یک هفته بعد تکرار کن بتارو.پس چرا بعد یک هفته بتا ثابته ؟؟افت نداشت.

الان با حساب خودم از اخرین پریودی که ۸ خرداد بود ۶ هفته ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شرایط سخت و پیچیده شد،کاشکی پیش یه متخصص دیگه هم میرفتی

دکتر خودم پنجشنبه ها نیس جمعه هم تعطیل از شانسم جواب ازمایشم دیر جاضر شد امروز.

فردا میرم یه دکتر دیگه.

خطرناک نیس؟ دکتر باید تجویز کنه نه؟ یادم رف بگم اول که ازگایش دادم بتام ۳۰۰ بود بار اول

اره خوددکترم بایدانجام بده 

چون یه بارهمینجایه خانومی تاپیک زده بوددقیقانمیدونم مشکلش چی بودولی فک کرده سقط کرده سونوواژینال داده بچش بودصدای قلبشم میومده 

بازم دقیق نمی تونم نظربدم به دکتربگین ببینین چی میگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیگه ازمایش نرو. سونو واژینال انجام بده کامل مشخص میشه.نگران نباش 

بدون نسخه ی پرشک برم مستقیم سونو واژینال قبول میکنن؟؟

هفته ی قبل به دکترم گفتم سونو بنویس گف بتا زیر هزار.هفته ی پنج چیزی نعلوم نمیشه

اره خوددکترم بایدانجام بده  چون یه بارهمینجایه خانومی تاپیک زده بوددقیقانمیدونم مشکلش چی بودول ...

هفته ی ششم صدا قلب مشخص نیس.

به نظرت بزارم یه مدت بگذره بعد سونو بدم نه؟

بدون نسخه ی پرشک برم مستقیم سونو واژینال قبول میکنن؟؟ هفته ی قبل به دکترم گفتم سونو بنویس گف بتا زی ...

البته درست گفته.من 5 هفته و 4 روز سونو انجام دادم.گفت کیسه تشکیل شده ولی جنین نیست.بذار هفته اینده برو سونو که صدای قلبشم بشنوی