2777
2789

من یه کاری کردم که نگفتنش اینجا  بهتره.. الان خیلی خیلی پشیمونم... متوسل شدم به امام رضا ..با بغض براتون مینویسم... برام دعا کنید آبروم حفظ بشه... خدایا اشتباه کردم غلط کردم دیگه اینکار تکرار نمیکنم ...دارم خرج بچه  یتیمم در  میارم.. اگه بیاد محل کارم آبروم ببره من شهر به این کوچکی چجوری خودمو جمع کنم  چه خاکی تو سرم بریزم

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قبل کارتون فکر نمیکنید .

اگه کسی داری که کمکت کنه کمک بگیر . 

آبروت توی اطرافیانت بره بهتر از محل کار و شهر هست . چون آبروی خودت و خانوادت هم هست . پس حتما با خانوادت صحبت کن .  خشم خانوادت به آبرو ریزی شرف داره .

توکل به خدا کن  توبه کن استغفرالله بگو زیاد    کمی دعا بخون    از این به بعد بیشتر ب خدا نزدیک شو  صلوات فرستادم برات 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ایشالله چیزی ک‌حدس زدم‌نباشه دعا کردم‌برات

ممنون برا دعاتون.. حدستون اگه فکر منه درسته ..راستش با یه نفر رل زدم غلط کردم کاشکی با این بی آبرو وارد رابطه نشده بودم..البته فقط یه بار دیدمش.. بعدش شماره مو محل کارمو پیدا کرد اگه صابکارم بفهمه مطمئنا اخراجم چه کار کنم  

فردا برات ۲تا یس میخونم آروم باش توبه کن و به خدا توکل کن خدا خیلی مهربونه

خیلی خیلی لطف میکنید خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه انشاالله