2777
2789
عنوان

دوسم داره ؟

133 بازدید | 13 پست

یه پسره تو دانشگاه بهم گف یه احساس نزدیکی زیاد بهت دارم ولی کمتر بروز میدم میترسم ناراحت شی و گف دوس دارم خیلی صمیمی و اکی باشیم اما من زیاد محلش نمیدادم مثلا میگف بریم بیرون میپیچوندم اونم هی میگف دوس دارم ببینمت باهات حرف بزنم چرا نیستی تو دانشگاه و بیرونم که نمیای..ولی اصلا حرف بی ربط و‌ زشت نمیزنه..من بعد دوماه اینا یه بار که تو دانشگاه بودیم بهش گفتم فلانی رو دوس دارم (همون لحظه اون فرد رد شد ) بعد این گف اینووو؟ گف اصلا خوب نیست و فلان تخریبش کرد من گفتم خیلی نازه که پسره..پاشو محکمممم باحرص گذاشت رو پام از درد مردم..تو پی امم بهش گفتم خیلی نازه پسره ، گف کجاش نازه میزنمتا..بعد همش هوامو داره میگه اون پسره لیاقتتو‌ نداره ولش کن و میگه چیکارکنم حالت خوب شه و اینا..این الان دوست معمولیه یا دوسم داره؟بعد یه سال از اینا هم باز گف کی همو ببینیم مفصل حرف بزنیم که من باز پیچوندمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا می‌رفتی ببینی چی‌میگه

به نظر که دوستت داره، فقط باید بدونی هدفش از آشنایی چه، دوستی خالی ، یا بعدها برنامه ای برای زندگی باهات داره

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
حالا می‌رفتی ببینی چی‌میگه به نظر که دوستت داره، فقط باید بدونی هدفش از آشنایی چه، دوستی خالی ، ...

ادم باشخصیتیه کلا…من اون قزمیت رو دوست داشتم دیگه متاسفانه

هیچ وقت با غرورت کاری نکن هیچوقت .

با قلبت برو جلو اگه خوشت میاد دوسش داری برو خوب 

من خودم نامزدمو انقددد دوسش داشتم ولی انقددد مغرور بودم یه عزیزم جانم نمیگفتم زنگ میزد عین غریبه ها میگفتم بله آخرشم با ی زن بیوه ک دوتاهم بچه داشت ریخت روهم خلاصه ک غرور یکاری میکنه یه تا آخر عمرت اون کاری ک نکردی حصرتش بمونه رو دل ادم

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔