2777
2789
عنوان

دوستان شوهرم

166 بازدید | 9 پست

دائم تخمه می‌شکنه رو فرش روزی چند بار می‌ریزه دورش بعد میگه باید جمع کنی ..‌ به روز به بار مقاومت کردم داشت دعوا بالا می گرفت به خاطر بچه هام کوتاه اومدم می دونم که درست نمیشه اما برای درد دل گفتم 

زیرش زیر انداز بنداز ببر تکون بده منم شوهرم همینه زیر انداز ی پارچه میندازم

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همینن

دقیقا😤

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

اگه فقط اینه مشکلت یه سفره پارچه ای درست کن، بعد برو با محبت پیشش بگو اینو میندازم که روی فرش نریزه.

خودتم بشین باهاش تخمه بخور بعضی وقتا.

اگه قصدت جدایی،دعوا،کشمکش،جنگ اعصاب نیست.

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
اگه فقط اینه مشکلت یه سفره پارچه ای درست کن، بعد برو با محبت پیشش بگو اینو میندازم که روی فرش نریزه. ...

نه عزیزم به نظرت وقتی یه مردی زور میگه فقط تو یه موقعیت این طوره ؟!!! 

قصد هیچ زنی جنگ اعصاب نیست مگر بیماری روانی داشته باشند ولی زیر بار زور و ظلم رفتن برای شخصیت سالم و نرمال تعریف نشدس خواستم به حقوقت آشنایی داشته باشی گفتم وگرنه منم می تونم بگم عزیزم بریز قربون اون کثافت کاریا

که دعوا نشه ...‌