2777
2789
عنوان

به نظرتون افراد نی نی سایت..

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 56 پست

نه اینجا به نظرم واقعیه

اینجا کسی تو رو نمیشناسه پس چه دلیلی داره دروغ بگی میای واقعیت زندگیتو میگی حرف دلتو میگی و مشکلتو میگی تا راهکار بگیری...

ولی اینستا مثلا ۹۰ درصدش دروغه 

زندگی صحنه‌ی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمه‌ی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نصفش برگرفته از تخیلاته چیزایی ک نشدرو میگن شده چون خودشونو ت اون شرایط تصور میکنن بعضیا ک دی ...

اره واقعا داشتم داستان یکیو میخوندم کاملا مشخص بود تخلیه 

یکیو 10 سال پیش دیده بعد چن وقت پیش دیده یارو گفته بدون تو نمیتونم بیا ازدواج کنیم😑

اونم بعد 10 ساللل

ارتا قشنگم،منو بابا خیلی منتظریم که بغلت کنیم

یه مشت دروغگو معلوم نیست از کجا فرار کردن یا تو غار زندگی میکنن البته بلانسبت خیلیا

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
چون بی ادبه چون یه مشت بچه تو سایت هستند همه سن بالا وپخته نیستند

من ک تازه عضو سایت شدم ولی شنیدم که خیلیا میگن اولاش اصلا این طوری نبوده

پربازدید شدن  ،سرکار گذاشتن بقیه  ....بنظرم اینجور آدما اختلال شخصیتی دارن دلشون میخواد تو ...

اینجا نه کسی کسیو میشناسه نه از طرف کسی به کسی سودی میرسه از پر بازدید شدن 

چی بگم 

اونایی که حالت داستان طوری داره و معمولا ۴۰ ۵۰ صفحه جبو می ره اکثرا دروغه

معمولا هم عنواناش چیزی تو مایه های "داستان زندگیم"، "سرگذشت من" و از این جور چیزاس

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!