2777
2789
عنوان

کسایی که سرکلاژ شدن میشه بیاین ؟

216 بازدید | 24 پست

هفته ۱۵ هستم .

طول سرویکسم ۲۳ هست .

برای شما چند بود ؟

زایمان زودرس داشتین یا نه ؟ 

مرسی که جواب میدین خیلی نگرانم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

برای هفته۱۵ متاسفانه کمه.اگه سرکلاژ شدی که خداروشکر با استراحت و آمپول و مراقبت تا هفته۳۸ هم میرسی

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکلاژ شدی؟ آمپول ریه رو بزن استراحت کن کامل سرپا نمون حمومم تونستی زیرت چهارپایه بذار  دسش ...

نه هنوز 

خیلی استرس دارم 

حتما میزنم عزیزم مرسی که راهنماییم کردی ❤️ برام دعا کن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

برای هفته۱۵ متاسفانه کمه.اگه سرکلاژ شدی که خداروشکر با استراحت و آمپول و مراقبت تا هفته۳۸ هم میرسی

بله قراره سرکلاژ بشم .

ایشالا 😭

استرس دارم خیلی 

نه هنوز  خیلی استرس دارم  حتما میزنم عزیزم مرسی که راهنماییم کردی ❤️ برام دعا کن

امپول ریه رو بزنی دیگه نارس هم بدنیا بیاد خدایی نکرده مشکل خاصی پیش نمیاد چون ریه تکمیله

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

من 18هفته 29بودم

پساری گذاشتم استراحت مطلق

مطلقم نبودم حموم دیربدیر میرفتم وبرای دکتر میرفتم بیرون

بیشتر درازکشیده بودم

تا25اومد 

خیلی کمه برای شما

خیلی مراقب باش واستراحت کن

فکراینم نکن که سرکلاژ شدی ومشکلی نداره 

باید خیلی استراحت کنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

امپول ریه رو بزنی دیگه نارس هم بدنیا بیاد خدایی نکرده مشکل خاصی پیش نمیاد چون ریه تکمیله

حتما میزنم عزیزم❤️

اسی حتمااا سرکلاژ کن کارای خونتم نکن.

باید انجام بدم 

بلافاصله بستریم کرد دکترم 

من کلا هیچ کاری انجام نمیدم خیلی مراقبت کردم ولی نمی‌دونم چرا اینجوری شد😭

من هفته ۱۶ بودم که ۲۵ بود و سرکلاژ شدم و استراحت مطلق ۴۰ هفته هم سز شدم

خب خداروشکر که زایمان زودرس نداشتین ❤️ مرسی 

من 18هفته 29بودم پساری گذاشتم استراحت مطلق مطلقم نبودم حموم دیربدیر میرفتم وبرای دکتر میرفتم بیرون ...

به نظرت پساری اوکی تره یا سرکلاژ ؟ هر چند میدونم دکترم باید تصمیم بگیره. 

وای درست میگی برای من خیلی کمه😭😭

به نظرت پساری اوکی تره یا سرکلاژ ؟ هر چند میدونم دکترم باید تصمیم بگیره.  وای درست میگی برای م ...

سرکلاژ بهتره من هفتم بالا بودنشد سرکلاژ شم

شمام زودنر برو سرکلاژ شو 

اصلا نگران نباش حتی بدتر ازشمام بودن

اینو نگفتم نگرانت کنم گفتم که بیشتر مواظب باش سرکلاژم شدی بازم باید رعایت کنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂