یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطلقم نبودم حموم دیربدیر میرفتم وبرای دکتر میرفتم بیرون
بیشتر درازکشیده بودم
تا25اومد
خیلی کمه برای شما
خیلی مراقب باش واستراحت کن
فکراینم نکن که سرکلاژ شدی ومشکلی نداره
باید خیلی استراحت کنی
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
به نظرت پساری اوکی تره یا سرکلاژ ؟ هر چند میدونم دکترم باید تصمیم بگیره. وای درست میگی برای م ...
سرکلاژ بهتره من هفتم بالا بودنشد سرکلاژ شم
شمام زودنر برو سرکلاژ شو
اصلا نگران نباش حتی بدتر ازشمام بودن
اینو نگفتم نگرانت کنم گفتم که بیشتر مواظب باش سرکلاژم شدی بازم باید رعایت کنی
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂