2777
2789
عنوان

دولتی یا غیردولتی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
هفتم هستند

خب هیچ واقعا در مورد راهنمایی دبیرستان نمیتونم راهنمایی کنم 

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون ت اموزش پرورشم میگم عزیزم

معلمای مدارس دولتی خ بهترن 

مدارس غیر انتفاعی یا دانشجوعن یا از رشته های متفرقه هیچ کدوم از دانشگاه فرهنگیان نیستن ک مخصوص اموزش دیده باشن مثلا روان شناسی خوندن اومدن کلاس دوم معلمی

فقط عیب مدارس دولتی تعداد زیادشونه بگرد تعداد کم پیدا کن تا ۲۵-۳۰نفر خودتم رو درساشون نظارت کن😍💞

چرا عزیزم،یعنی سخته درسا

اگ هدف کنکوره بله ولی با مدرسه راه نمیافته ببرش ی مدرسه ای که کار به اومدنشون نداشته باشه کلاس انلاین ثبت نامش کن با ازمون کتاب تست بگیر تو خونه بخونن نظارت کن روشون در مورد بقیه اطلاعی ندارم واقعا بلد نیستم راهنماییت کنم گلم و اینکه بله راهنمایی دبیرستان سخته درسا از پسشون بر نمیای بخوای خودت درس بدی

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    
اگ هدف کنکوره بله ولی با مدرسه راه نمیافته ببرش ی مدرسه ای که کار به اومدنشون نداشته باشه کلاس انلای ...

عزیزم اطلاعات ت چقدر خوبه خدا خیرتون بده برای کنکور باید از کلاس چندم شروع کنم؟یعنی از هفتم ،چه کارهایی باید انجام بدم🙏🙏🙏

عزیزم اطلاعات ت چقدر خوبه خدا خیرتون بده برای کنکور باید از کلاس چندم شروع کنم؟یعنی از هفتم ،چه کاره ...

ممنونم  بنظر من تابستون هفتم و هشتم پایه ریاضیشو خیلییی قوی کنه و ریاضی بخونه اینطوری میتونم بگم حدود 50 درصد کنکور برای رتبه حتی تک رقمی رو هم طی کردن واقعا بعد از نهم شروع کنه دهم با تست اموزشی نه ازمونی هاا شروع کنه و بعد اگ وقت کدم یازدهمم شروع کنه و زیست مخصوصا هر فصلی که میخونهه رو کتاب باشه حتما و بعدش سریع تستشو بزنه ولی اموزشی یعنی تایم زیاد نگیره و بیشتر سعی کنه مطلب یاد بگیره زیست که میخونه اینطور باشه که خودش طراح ازمونه و به دید طراح به متن نگاه گنه اونوقت نکته هایی رو میبینه که به عینه تو تستا میاد بعد سال دهم که شروع شد با برنامه قلم چی و ازمونش شروع کنه به تست زیاد ازمونی و تایم دار و بخونه اینطور نیاز به مشاورم نداره با کمترین هزینه میتونه حتی نفر اولم بشه تو کشور تست اولش سخته بعد راحت میشه و همینطور کلاسای کلاسینو ثبت نام کنه دهمشو .....من هرچی راهنمایی میتونستم کردم امیدوارم موفق باشید

خدا خیرتون بده 🤲🤲🤲🤲

خواهش میکنم