2777
2789

من یه بار بحثم شد با همسرم و رفتم خونه مادرم و....که بعد همسرم اومد دنبالم همون شب و کلا حل شد قضیه 

ولی خواهرش فهمیده بعد خواهرش به همسرم گفته: که شوهرم(شوهرِ خواهرشوهرم) گفته به داداشت بگو زیاد به زنش رو نده،همسر ساده منم اومد بهم گفت یعنی هیچی رو از من مخفی نمیکنه ولی تو دلم مونده به روش بزنم چجوری؟

اصلا این کارو بکنم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس خودش از شوهرش رو ندیده ، حسودی تو رو میکنه که داداشش هواتو داره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بنظرم هیچی نگو فشار بخوره

ولی اگه اصرار داری اینبار جلوش بگو بعضی اقایون خیلی خاله زنک هستن خدا به زناشون صبر بده

بعد مثلا الکی بگو دوستم شوهرش بهش میگه داداشت خیلی رو میده به زنداداشت  اخه مردک تو چقدر خاله زنکی

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

به نظرم باید شوهرتو پر میکردی میگفتی اون چه حقی داره درباره زندگی ما نظر بده اون خودش پدرشونو درمیاورد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی