2777
2789
عنوان

خارج کردن رحم

261 بازدید | 19 پست

پیام دوستم به نی نی سایتی های گل

سلام، دوستان خوبم آیا با درآوردن رحم در سن ۳۵ سالگی تنبلی تخمدان از بین میره.

بطرز وحشتناکی شکمم داره بزرگ میشه میگین چیکار کنم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعات ندارم

فقط شنیدم دراوردن رحم خیلی سخته

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
تهرانی؟

نه دوستم اصفهان ساکن هستند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

فک نمیکنم این کار ارادی باشه مخصوصا الان که به فرزند آوری تشویق میکنن بعدشم با درآوردنش نه تنها علائمت کم میشه به علائم یائسگی هم دچار میشی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
تنبلی تخمدان چ ربطی به بزرگ شدن شکم داره؟؟؟داره؟؟؟

پزشکشون بهشون گفته شکمش مثل یه توپ اومده بالا واقعا درمانده شدیم از درمان